ESET Online súgó

Keresés Magyar
Válassza ki a témakört

Licenc hozzáadása

Ha kezelni szeretné meglévő vállalati licenceit az ESET Business Account (EBA) segítségével, a licenckulcsra és a licenchez kapcsolódó e-mail-fiókra lesz szüksége.

1.Kattintson a Licencek > Licenc hozzáadása > Licenckulcs megadása elemre.

2.Írja be a licenckulcsot, majd kattintson a Licenc hozzáadása gombra.

eba_enterlicense_key_continue

3.Ha a licenc egy másik e-mail-címmel van regisztrálva, mint az EBA-fiókja, akkor kap egy ellenőrző hivatkozást (24 óráig érvényes) tartalmazó e-mailt. Kattintson a hivatkozásra, majd adja meg az ESET Business Account portálon használt bejelentkezési hitelesítő adatait, ha felszólítást kap erre.

Licencek kezelője: ESET License Administrator


note

Életciklus vége

Az ESET License Administrator 2022. június 30-án elérte életciklusa végét, és az ESET Business Account lép a helyébe. További információ az ESET License Administrator életciklusának végéről.

Licencek nem kezelője: ESET Business Account


important

ESET Endpoint Encryption (EEE) licencek

Az ESET Endpoint Encryption- (korábban DESlock) licencek nem kompatibilisek az ESET Business Account szolgáltatással. Az EEE-licencek kezelésével kapcsolatban további információt az EEE-licenctípusok című témaköröben talál.

További beállítások

Ha rendelkezik helyszínekkel, amelyeket az ESET Business Account portálon hozott létre, hozzárendelhet néhány egységet bizonyos helyszínekhez. Kattintson a Megerősítés gombra.

Inaktiválja az ESET-termékeket egyes eszközökön, és állítsa vissza a licenckulcsot.Az ESET PROTECT Cloud lehetővé teszi, hogy hálózati környezetben, egyetlen központi helyről felügyelje az importált licencekhez kapcsolódó ESET-termékeket a munkaállomásokon és a szervereken.