ESET Online súgó

Keresés Magyar
Válassza ki a témakört

Online telepítő

Miután letöltötte a Live Installer telepítőcsomagot, kattintson duplán a telepítőfájlra, és kövesse a Telepítővarázsló ablakában megjelenő utasításokat.


important

Ehhez a telepítési típushoz aktív internetkapcsolatra van szükség.

INSTALLATION_LIVE

1.Válassza ki a megfelelő nyelvet a legördülő menüből, majd kattintson a Folytatás gombra.


note

Ha újabb verziót telepít egy korábbi verzióra jelszóval védett beállításokkal, írja be a jelszavát. A beállítások jelszavát az Hozzáférési beállítások lapon konfigurálhatja.

2.Válassza ki a következő funkciók beállításait, olvassa el a Végfelhasználói licencszerződést és az Adatvédelmi szabályzatot, majd a Folytatás vagy Az összes engedélyezése és folytatás gombra kattintva engedélyezze az összes funkciót:

ESET LiveGrid® visszajelzési rendszer

Kéretlen alkalmazások

Felhasználói élmény javítását célzó program


note

A Folytatás vagy Az összes engedélyezése és folytatás gombra kattintva elfogadja a Végfelhasználói licencszerződést és az Adatvédelmi szabályzatot.

3.A ESET HOME segítségével történő eszközaktiváláshoz, -kezeléshez és az eszköz biztonságának megtekintéséhez csatlakoztassa eszközét a ESET HOME-fiókhoz. A Bejelentkezés kihagyása gombra kattintva a ESET HOME portálhoz való csatlakozás nélkül folytathatja. Később csatlakoztathatja eszközét a ESET HOME-fiókjához.

4.Ha a ESET HOME szolgáltatáshoz való csatlakozás nélkül lép tovább, válasszon egy aktiválási lehetőséget. Ha újabb verziót telepít egy korábbi verzióra, akkor a rendszer automatikusan beírja a licenckulcsot.

5.A Telepítővarázsló határozza meg, hogy melyik ESET-termék van telepítve a licenc alapján. A legtöbb biztonsági funkcióval rendelkező verzió van mindig előre kiválasztva. Kattintson a Termék váltása elemre, ha az ESET-termék egy másik verzióját szeretné telepíteni. Kattintson a Folytatás gombra a telepítési folyamat elindításához. Ez néhány percet igénybe vehet.


note

Ha a múltban eltávolított ESET-termékekből vannak még maradványok (fájlok vagy mappák), akkor a rendszer megkéri, hogy engedélyezze az eltávolításukat. Kattintson a Telepítés gombra a folytatáshoz.

6.Kattintson a Kész gombra a Telepítővarázslóból való kilépéshez.

MONITOR_RED Telepítési hibaelhárító.


note

A termék telepítése és aktiválása után megkezdődik a modulok letöltése. Megkezdődik a védelem inicializálása, és előfordulhat, hogy néhány funkció nem működik teljes mértékben a letöltés befejeződéséig.