ESET Online súgó

Keresés Magyar
Válassza ki a témakört

Offline telepítés

Töltse le és telepítse az ESET Windows otthoni terméket a lenti offline telepítő (.exe) segítségével. Válassza ki az ESET otthoni termék letölteni kívánt verzióját (32 bites, 64 bites vagy ARM).

ESET NOD32 Antivirus

ESET Internet Security

ESET Smart Security Premium

64 bites letöltés

32 bites letöltés

ARM letöltés

64 bites letöltés

32 bites letöltés

ARM letöltés

64 bites letöltés

32 bites letöltés

ARM letöltés


important

Ha aktív internetkapcsolata van, telepítse az ESET-terméket egy online telepítő segítségével.

Az offline telepítő (.exe) elindítása után a Telepítővarázsló végigvezeti Önt a telepítési folyamaton.

INSTALLATION_WELCOME

1.Válassza ki a megfelelő nyelvet a legördülő menüből, majd kattintson a Folytatás gombra.


note

Ha újabb verziót telepít egy korábbi verzióra jelszóval védett beállításokkal, írja be a jelszavát. A beállítások jelszavát az Hozzáférési beállítások lapon konfigurálhatja.

2.Válassza ki a következő funkciók beállításait, olvassa el a Végfelhasználói licencszerződést és az Adatvédelmi szabályzatot, majd a Folytatás vagy Az összes engedélyezése és folytatás gombra kattintva engedélyezze az összes funkciót:

ESET LiveGrid® visszajelzési rendszer

Kéretlen alkalmazások

Felhasználói élmény javítását célzó program


note

A Folytatás vagy Az összes engedélyezése és folytatás gombra kattintva elfogadja a Végfelhasználói licencszerződést és az Adatvédelmi szabályzatot.

3.Kattintson a Bejelentkezés kihagyása gombra. Ha rendelkezik internetkapcsolattal, csatlakoztathatja eszközét a ESET HOME-fiókjához.

4.Kattintson az Aktiválás kihagyása gombra. Az ESET NOD32 Antivirus szolgáltatást aktiválni kell a telepítés után, hogy teljesen működőképes legyen. A termék aktiválásához aktív internetkapcsolat szükséges.

5.A Telepítővarázsló megmutatja, hogy melyik ESET-termék lesz telepítve a letöltött offline telepítő alapján. Kattintson a Folytatás gombra a telepítési folyamat elindításához. Ez néhány percet igénybe vehet.


note

Ha a múltban eltávolított ESET-termékekből vannak még maradványok (fájlok vagy mappák), akkor a rendszer megkéri, hogy engedélyezze az eltávolításukat. Kattintson a Telepítés gombra a folytatáshoz.

6.Kattintson a Kész gombra a Telepítővarázslóból való kilépéshez.

MONITOR_RED Telepítési hibaelhárító.