ESET Online súgó

Keresés Magyar
Válassza ki a témakört

Csatlakozzon a ESET HOME szolgáltatáshoz

Csatlakoztassa az eszközét a ESET HOME szolgáltatáshoz, ahol megtekintheti és kezelheti az összes aktivált ESET-licencet és eszközt. Megújíthatja, frissítheti vagy bővítheti licencét, és megtekintheti a fontos licencadatokat. A ESET HOME felügyeleti portálon vagy a mobilalkalmazásban különböző licenceket adhat hozzá, letölthet termékeket az eszközeire, ellenőrizheti a termékek biztonsági állapotát, illetve megoszthatja a licenceket e-mailben. További információkért látogasson el a ESET HOME online súgójába.

BEGINNER_MYESET

Csatlakoztassa eszközét az ESET HOME hoz:


note

Ha telepítés során csatlakozik a ESET HOME szolgáltatáshoz, vagy amikor a ESET HOME-fiók használata aktiválási módszert választja, kövesse A ESET HOME-fiók használata témakörben ismertetett lépéseket.

Ha az ESET NOD32 Antivirus már telepítve és aktiválva van a ESET HOME-fiókjához hozzáadott licenccel, akkor csatlakoztathatja az eszközét a ESET HOME-fiókhoz a ESET HOME portál segítségével. Kövesse az ESET HOMEonline súgó instrukcióit, és engedélyezze a kapcsolatot az ESET NOD32 Antivirus szolgáltatásban.

1.A fő programablakban kattintson a ESET HOME-fiók > Csatlakozás a ESET HOME-hez elemre, vagy kattintson a Csatlakozás a ESET HOME-hez Az eszköz csatlakoztatása egy ESET HOME-fiókhoz értesítésben.

2.Jelentkezzen be az ESET HOME-fiókjába.


note

Ha nincs ESET HOME-fiókja, kattintson a Fiók létrehozása gombra a regisztrációhoz, vagy tekintse meg az instrukciókat a ESET HOME online súgóban.

Ha elfelejtette a jelszavát, kattintson az Elfelejtettem a jelszavamat szövegre, és kövesse a képernyőn látható lépéseket, vagy tekintse meg a ESET HOME online súgót.

3.Adjon meg egy eszköznevet, majd kattintson a Folytatás gombra.

4.Sikeres kapcsolódás után megjelenik a részletező ablak. Kattintson a Kész gombra.