ESET Online súgó

Keresés Magyar
Válassza ki a témakört

A ESET HOME-fiók használata

Csatlakoztassa az eszközét a ESET HOME szolgáltatáshoz, ahol megtekintheti és kezelheti az összes aktivált ESET-licencet és eszközt. Megújíthatja, frissítheti vagy bővítheti licencét, és megtekintheti a fontos licencadatokat. A ESET HOME felügyeleti portálon vagy a mobilalkalmazásban különböző licenceket adhat hozzá, letölthet termékeket az eszközeire, ellenőrizheti a termékek biztonsági állapotát, illetve megoszthatja a licenceket e-mailben. További információkért látogasson el a ESET HOME online súgójába.

BEGINNER_MYESET

Miután kiválasztotta a ESET HOME-fiók használata aktiválási módszert, vagy amikor a ESET HOME-fiókhoz csatlakozik a telepítés során:

1.Jelentkezzen be az ESET HOME-fiókjába.


note

Ha nincs ESET HOME-fiókja, kattintson a Fiók létrehozása gombra a regisztrációhoz, vagy tekintse meg az instrukciókat a ESET HOME online súgóban.

Ha elfelejtette a jelszavát, kattintson az Elfelejtettem a jelszavamat szövegre, és kövesse a képernyőn látható lépéseket, vagy tekintse meg a ESET HOME online súgót.

2.Állítsa be annak az eszköznek a nevét, amelyet az összes ESET HOME-szolgáltatásban használni fog, majd kattintson a Folytatás gombra.

3.Válasszon ki egy licencet az aktiváláshoz, vagy adjon hozzá új licencet. Kattintson a Folytatás gombra az ESET NOD32 Antivirus aktiválásához.