ESET Online súgó

Keresés Magyar
Válassza ki a témakört

Bejelentkezés a ESET HOME szolgáltatásba

A ESET HOME fiókjába való bejelentkezéshez számos módszer áll rendelkezésére:

A ESET HOME e-mail-cím és jelszó használata – Írja be a ESET HOME-fiók létrehozásához használt e-mail-címet és jelszót, majd kattintson a Bejelentkezés gombra.

Google-fiók/AppleID-fiók használata – Kattintson a Folytatás a Google-lal vagy a Folytatás az Apple-lel elemre, és jelentkezzen be a megfelelő fiókba. Sikeres bejelentkezés után a rendszer átirányítja a ESET HOME megerősítő weboldalra. A folytatáshoz váltson vissza az ESET-termékablakra. A Google-fiók/AppleID segítségével történő bejelentkezésről a ESET HOME online súgójában olvashat bővebben.

QR-kód beolvasása – Kattintson a QR-kód beolvasása gombra a QR-kód megjelenítéséhez. Nyissa meg a ESET HOME mobilalkalmazást, és olvassa be a QR-kódot, vagy irányítsa a készülék kameráját a QR-kódra. További információkért tekintse meg a ESET HOME online súgóját.


note

Ha nincs ESET HOME-fiókja, kattintson a Fiók létrehozása gombra a regisztrációhoz, vagy tekintse meg az instrukciókat a ESET HOME online súgóban.

Ha elfelejtette a jelszavát, kattintson az Elfelejtettem a jelszavamat szövegre, és kövesse a képernyőn látható lépéseket, vagy tekintse meg a ESET HOME online súgót.

MONITOR_RED Nem sikerült a bejelentkezés – gyakori hibák.

BEGINNER_MYESET