ESET Online súgó

Keresés Magyar
Válassza ki a témakört

Nem sikerült a bejelentkezés – gyakori hibák

Nem találtunk olyan fiókot, amely megfelel a megadott e-mail-címnek

A megadott e-mail-cím nem egyezik egyetlen ESET HOME-fiókkal sem. Kattintson a Vissza gombra, és írja be a helyes e-mail-címet és jelszót.

A bejelentkezéshez létre kell hoznia egy ESET HOME-fiókot. Ha nincs ESET HOME-fiókja, kattintson az Vissza > Fiók létrehozása elemre, vagy tekintse meg az Új ESET HOME-fiók létrehozása című részt.

A felhasználónév és/vagy a jelszó nem megfelelő

A megadott jelszó nem egyezik a megadott e-mail-címmel. Kattintson a Vissza gombra, írja be a helyes jelszót, és ellenőrizze, hogy a megadott e-mail-cím helyes-e. Ha ezután sem tud bejelentkezni, kattintson az Vissza > Elfelejtettem a jelszavam elemre a jelszó visszaállításához, és kövesse a képernyőn látható lépéseket, vagy nézze meg az Elfelejtettem a ESET HOME-jelszavamat.

A kiválasztott bejelentkezési lehetőség nem egyezik a fiókjával

Fiókja kapcsolódik a közösségi fiókjához. A ESET HOME-fiókjába való bejelentkezéshez kattintson a Folytatás a Google-lal vagy a Folytatás az Apple-lel gombra, és jelentkezzen be a megfelelő fiókba. Sikeres bejelentkezés után a rendszer átirányítja a ESET HOME megerősítő weboldalra. A közösségi fiókját leválaszthatja a ESET HOME-fiókjáról a ESET HOME portálon.

Helytelen jelszó

Ez a hiba akkor fordulhat elő, ha az ESET NOD32 Antivirus már csatlakoztatva van a ESET HOME-fiókhoz, és olyan módosításokat hajt végre, amelyek szükségessé teszik a bejelentkezést (például az Anti-Theft letiltását), és a megadott jelszó nem egyezik a fiókjával. Kattintson a Vissza gombra, és írja be a helyes jelszót. Ha ezután sem tud bejelentkezni, kattintson az Vissza > Elfelejtettem a jelszavam elemre a jelszó visszaállításához, és kövesse a képernyőn látható lépéseket, vagy nézze meg az Elfelejtettem a ESET HOME-jelszavamat.