ESET Online súgó

Keresés Magyar
Válassza ki a témakört

Az ESET NOD32 Antivirus használata

Az ESET NOD32 Antivirus fő programablaka két fő részre oszlik. A jobb oldali elsődleges ablakban a bal oldalon kiválasztott beállításnak megfelelő információk jelennek meg.


note

Ábrákkal ellátott útmutató

Tekintse meg az ESET Windows-termékek fő programablakának megnyitása című témakörben az angol és számos más nyelven elérhető illusztrált instrukciókat.

Kiválaszthatja az ESET NOD32 Antivirus felhasználói felületének színsémáját a fő programablak jobb felső sarkában. Kattintson a Színséma ikonra (az ikon az aktuálisan kiválasztott színséma szerint jelenik meg) a Minimalizálás ikon mellett, majd válassza ki a színsémát a legördülő menüből:

Ugyanaz, mint a rendszer színe – Az ESET NOD32 Antivirus az operációs rendszer beállításai alapján állítja be a színsémát.

Sötét – Az ESET NOD32 Antivirus sötét színsémával fog rendelkezni (sötét mód).

Világos – Az ESET NOD32 Antivirus szabványos, világos színsémával fog rendelkezni.

PAGE_HOME

A főmenü opciói:

Áttekintés – Az ESET NOD32 Antivirus védelmi állapotáról jelenít meg adatokat.

Számítógép ellenőrzése – A számítógép ellenőrzését konfigurálhatja és indíthatja el, vagy egyéni ellenőrzést hozhat létre.

Frissítés – Információk a modul és a keresőmotor frissítéseiről.

Eszközök – Hozzáférést biztosít a  funkciókhoz, amelyek elősegítik a program adminisztrációjának leegyszerűsítését, és további lehetőségeket kínálnak a tapasztalt felhasználóknak.

Beállítások – Konfigurációs beállításokat biztosít az ESET NOD32 Antivirus védelmi funkciókhoz (Számítógép-védelem és Internetes védelem), valamint hozzáférést biztosít a További beállításokhoz.

Súgó és támogatás – Információk a licencről, a telepített ESET-termékről, valamint hivatkozások az online súgóra, az ESET tudásbázisára és a műszaki terméktámogatásra.

ESET HOME-fiókCsatlakoztassa eszközét a ESET HOME-hez, vagy ellenőrizze a ESET HOME-fiók kapcsolati állapotát. A ESET HOME segítségével megtekintheti és kezelheti az  aktivált ESET-licenceket és eszközöket.