ESET Online súgó

Keresés Magyar
Válassza ki a témakört

Műszaki terméktámogatás

A fő programablakban kattintson a Súgó és támogatás > Műszaki terméktámogatás elemre.

Kapcsolatfelvétel a műszaki terméktámogatással

Terméktámogatási kérelem – Ha nem talál megoldást a problémájára, az ESET webhelyén megtalálható űrlapon keresztül gyorsan kapcsolatba léphet az ESET műszaki támogatási szolgálatával. A beállítások alapján megjelenik a rendszerkonfigurációs adatok elküldése ablak a webes űrlap kitöltése előtt.

Információk összegyűjtése a terméktámogatás számára

Részletek a műszaki támogatási szolgálat számára – Amikor a rendszer kéri, az adatokat (például a licenc adatait, a terméknevet, a termékverziót, az operációs rendszert és a számítógép adatait) kimásolhatja és elküldheti az ESET műszaki támogatási szolgálatának.

ESET Log Collector – Az ESET tudásbázisának cikkére mutató hivatkozások, amelyekkel letöltheti az ESET Log Collector alkalmazást. Az alkalmazás automatikusan összegyűjti a számítógépről az információkat és a naplókat, hogy segítségükkel gyorsabban megoldhassa a problémákat. További információkat az ESET Log Collector online felhasználói útmutatójában talál.

A Részletes naplózás elemre kattintva speciális naplókat hozhat létre mindegyik rendelkezésre álló funkcióhoz, hogy a fejlesztők diagnosztizálhassák és kijavíthassák a problémákat. A naplók minimális részletessége Diagnosztika szintre van beállítva. Két óra elteltével a speciális naplózás automatikusan leáll, ha nem állítja le hamarabb a Speciális naplózás leállítása elemre kattintva. Az összes napló létrehozása után megjelenik az értesítési ablak, ahonnan közvetlenül megnyithatja a naplókat tartalmazó Diagnosztika mappát.