ESET Online súgó

Keresés Magyar
Válassza ki a témakört

Rendszer-konfigurációs adatok küldése

A lehető leggyorsabb és legpontosabb segítségnyújtáshoz az ESET számára meg kell adnia az ESET NOD32 Antivirus konfigurációját, a részletes rendszer-információkat, a futó folyamatokra vonatkozó adatokat (az ESET SysInspector naplófájlját), valamint a beállításértékeket. Az ESET kizárólag az ügyfél számára nyújtott technikai segítségnyújtás céljából használja fel ezeket az adatokat.

Miután elküldte a *** webes űrlapot, az ESET megkapja a rendszerkonfigurációs adatokat. Válassza ki a Mindig küldje el ezeket az információt beállítást, ha szeretné menteni a műveletet ehhez a folyamathoz. A *** webes űrlap adatok nélküli elküldéséhez kattintson a Ne legyen adatküldés elemre, és folytassa a folyamatot.

A rendszerkonfigurációs adatok beküldését a További beállítások > Eszközök > Diagnosztika > Műszaki terméktámogatás szakaszban állíthatja be.


note

Ha úgy döntött, hogy beküldi a rendszerkonfigurációs adatokat, ki kell töltenie és el kell küldenie a webes űrlapot. Ellenkező esetben a jegy nem jön létre, és a rendszerkonfigurációs adatai elvesznek. Ha a rendszerkonfigurációs adatok nem küldhetők be, töltse ki a webes űrlapot, és várja meg a Műszaki terméktámogatás utasításait.