ESET Online súgó

Keresés Magyar
Válassza ki a témakört

ESET SysInspector

Az ESET SysInspector egy alkalmazás, amely a számítógép részletes vizsgálatával adatokat gyűjt a rendszerösszetevőkről, például az illesztőprogramokról és alkalmazásokról, a hálózati kapcsolatokról, a beállításjegyzék fontos bejegyzéseiről, valamint felméri ezek kockázati szintjét. Ez az információ segíthet a rendszer gyanús működését okozó esetleges szoftver- vagy hardver-inkompatibilitás és kártevőfertőzés felderítésében. Az ESET SysInspector használatának megismeréséhez tekintse meg az ESET SysInspectoronline súgót.

Az ESET SysInspector ablaka a következő információkat jeleníti meg a naplókról:

Idő – A napló létrehozásának időpontja.

Megjegyzés – Egy rövid megjegyzés.

Felhasználó – A naplót létrehozó felhasználó neve.

Állapot – A napló létrehozásának állapota.

A választható műveletek az alábbiak:

Megjelenítés – Megnyitja a kijelölt naplót az ESET SysInspector szolgáltatásban. A jobb gombbal kattinthat egy adott naplófájlra, és a helyi menüben választhatja a Megjelenítés parancsot.

Létrehozás – Új napló létrehozása. Várjon, amíg az ESET SysInspector létrejön (Létrehozva állapot), mielőtt megpróbálná megnyitni a naplót. A napló a C:\ProgramData\ESET\ESET Security\SysInspector mappába kerül.

Törlés – A kijelölt naplók eltávolítása a listából.

Ha legalább egy naplófájlt kijelöl, a helyi menüben az alábbi parancsok érhetők el:

Megjelenítés – Megnyitja a kiválasztott naplót az ESET SysInspector alkalmazásban (ugyanezt az eredményt érheti el a naplóra duplán kattintva).

Létrehozás – Új napló létrehozása. Várjon, amíg az ESET SysInspector létrejön (Létrehozva állapot), mielőtt megpróbálná megnyitni a naplót.

Törlés – A kijelölt naplók eltávolítása a listából.

Minden törlése – Az összes napló törlése.

Exportálás – A napló exportálása .xml vagy tömörített .xml fájlba.