ESET Online súgó

Keresés Magyar
Válassza ki a témakört

Diagnosztika

A diagnosztika az ESET folyamatainak (például ekrn) alkalmazás-összeomlási képeit biztosítja. Ha egy alkalmazás összeomlik, a program létrehoz egy memóriaképet. Ez elősegíti, hogy a fejlesztők fel tudják deríteni és el tudják hárítani a problémákat az ESET NOD32 Antivirus alkalmazásban.

Nyissa meg a Memóriakép típusa legördülő menüt, és válasszon az alábbi három beállítás közül:

A funkció letiltásához válassza ki a Letiltás lehetőséget.

Kis (alap) – A lehető legkevesebb információt rögzíti, amely segíthet megállapítani az alkalmazás váratlan összeomlásának az okát. Az ilyen típusú memóriaképfájl akkor hasznos, amikor korlátozott mennyiségű hely áll rendelkezésre. Mivel azonban az információ mennyisége is korlátozott, a nem közvetlenül a probléma keletkezésekor futtatott szál által okozott hibák sem tárhatók fel biztosan az adott fájl elemzésével.

Teljes – A rendszermemória teljes tartalmát rögzíti, amikor egy alkalmazás váratlanul leáll. A teljes memóriakép a memóriakép összeállításakor futtatott folyamatok adatait tartalmazhatja.

Célkönyvtár – Az összeomlás során készült memóriaképet tároló könyvtár.

Diagnosztikai mappa megnyitása – A Megnyitás parancsra kattintva megnyithatja a könyvtárt a Windows Intéző egy új ablakában.

Diagnosztikai memóriakép létrehozása – Kattintson a Létrehozás gombra diagnosztikai memóriaképfájlok létrehozásához a Célkönyvtár mappában.

Részletes naplózás

Speciális naplózás engedélyezése a marketingüzenetekben – A terméken belüli marketingüzenetekkel kapcsolatos összes esemény rögzítése.

A számítógépes víruskereső részletes naplózásának engedélyezése – Rögzíthető az összes olyan esemény, amely akkor lép fel, amikor a Számítógép ellenőrzése.

Eszközfelügyelet speciális naplózásának engedélyezése – Az Eszközfelügyelet modulban előforduló összes esemény rögzítése. Ez segíteni tud a fejlesztőknek az Eszközfelügyelet modullal kapcsolatos problémák felismerésében és javításában.

A Direct Cloud részletes naplózásának engedélyezése – Az ESET LiveGrid® modulban előforduló összes esemény rögzítése. Ez segíthet a fejlesztőknek az ESET LiveGrid® modullal kapcsolatos problémák felismerésében és javításában.

A Dokumentumvédelem speciális naplózásának engedélyezése – A Dokumentumvédelemben előforduló összes esemény rögzítése, amivel lehetővé válik a problémák diagnosztizálása és elhárítása.

A E-mail-védelem speciális naplózásának engedélyezése – Az E-mail-védelemben és a levelezőprogramos beépülő modulban előforduló összes esemény rögzítése, amivel lehetővé válik a problémák diagnosztizálása és elhárítása.

Kernel részletes naplózásának engedélyezése – Az ESET-kernelben (ekrn) fellépő összes esemény rögzítése.

Licencelés speciális naplózásának engedélyezése – A termék ESET aktiválási szervereivel vagy az ESET License Manager-szerverekkel folytatott kommunikációjának rögzítése.

Memóriakövetés engedélyezése – Rögzíthet minden eseményt, ami segítséget nyújt a fejlesztőknek a memóriavesztés elemzésében.

Hálózatforgalmi kereső részletes naplózásának engedélyezése – A Hálózatforgalmi keresőn áthaladó összes adat rögzítése a PCAP formátumban, ami elősegíti, hogy a fejlesztők diagnosztizálni és javítani tudják a Hálózatforgalmi keresővel kapcsolatos problémákat.

Operációs rendszer speciális naplózásának engedélyezése – További információk rögzítése az operációs rendszerről, például a futó folyamatok, a processzoraktivitás és a lemezműveletek. A fejlesztők ezáltal meg tudják vizsgálni és el tudják hárítani az operációs rendszeren futó ESET-termékkel kapcsolatos problémákat.

A push üzenetküldés részletes naplózásának engedélyezése – A push üzenetküldés során előforduló összes esemény rögzítése.

A valós idejű fájlrendszervédelem részletes naplózásának engedélyezése – Az összes olyan esemény rögzítése, amely akkor lép fel, amikor a Valós idejű fájlrendszervédelem fájlokat és mappákat ellenőriz.

Frissítési motor speciális naplózásának engedélyezése – Rögzíti a frissítési folyamat során előforduló összes eseményt. Ez segíti a fejlesztőket a Frissítési motorral kapcsolatos hibák felismerésében és javításában.

A naplófájlok a következő helyen találhatók: C:\ProgramData\ESET\ESET Security\Diagnostics\.