ESET Online súgó

Keresés Magyar
Válassza ki a témakört

Felhasználói élmény javítását célzó program

Ha részt vesz az ügyfélélmény javítása programban, névtelen információkat biztosít az ESET-nek a termékeink használatáról. Az adatfeldolgozással kapcsolatban az Adatvédelmi nyilatkozatban talál további információt.

Az Ön hozzájárulása

A programban való részvétel önkéntes és beleegyezésen alapul. A csatlakozás után nincs további teendője. Bármikor visszavonhatja a beleegyezését a termékbeállítások módosításával. Ezzel meggátolja az Öntől származó további névtelen adatok feldolgozását.

Bármikor visszavonhatja a beleegyezését a termékbeállítások módosításával:

Milyen típusú információkat gyűjtünk?

A termék használatával kapcsolatos adatok

Ezek az információk arra vonatkoznak, hogyan használják a termékeinket. Segítségükkel meg tudjuk állapítani, hogy a felhasználók mely funkciókat használják a leggyakrabban, milyen beállításokat módosítanak, és mennyi időt töltenek a termék használatával.

Az eszközökkel kapcsolatos adatok

Ezeknek az információknak a begyűjtésével meg tudjuk állapítani, hogy hol és milyen eszközökön használják a termékeinket. Ilyen információ például az eszközmodell, az ország, valamint az operációs rendszer neve és verziója.

Hibadiagnosztikai adatok

A hibákkal és az összeomlásokkal kapcsolatos információkat is begyűjtjük, például azt, hogy milyen hiba történt, és milyen műveletek vezettek a hibához.

Miért gyűjtünk ilyen információkat?

Ezeket a névtelen információkat arra használjuk fel, hogy felhasználóinknak, köztük Önnek, még jobb termékeket bocsáthassunk a rendelkezésére. Segítenek abban, hogy termékeink modernek, könnyen használhatók és lehetőleg hibamentesek legyenek.

Ki felügyeli ezeket az információkat?

Az ESET, spol. s r.o. a program keretében begyűjtött adatok kizárólagos kezelője. Nem osztjuk meg külső felekkel az adatokat.