ESET Online súgó

Keresés Magyar
Válassza ki a témakört

Telepítés

Az ESET NOD32 Antivirus terméket számos módon telepítheti a számítógépre. A telepítési módszerek az országtól és a terjesztés módjától függően eltérhetnek:

Online telepítő – Letölthető az ESET webhelyéről vagy CD/DVD-lemezről. A telepítőcsomag minden nyelvhez használható (válassza ki a kívánt nyelvet). Az online telepítő egy kis fájl, az ESET NOD32 Antivirus telepítéséhez szükséges további fájlok automatikusan letöltődnek.

Offline telepítés – Az online telepítőfájlnál nagyobb .exe fájlt használ, és nem igényel internetkapcsolatot vagy további fájlokat a telepítés elvégzéséhez.


important

Az ESET NOD32 Antivirus telepítése előtt győződjön meg arról, hogy a számítógépen nincs másik víruskereső program telepítve. Ha több vírusvédelmi megoldás üzemel egy számítógépen, megzavarhatják egymás tevékenységét. Ajánlatos az esetleges további víruskereső programokat eltávolítani a rendszerből. Az általános vírusvédelmi szoftverek eltávolítására szolgáló eszközök listáját tudásbáziscikkünk tartalmazza (angolul és néhány más nyelven).