ESET Online súgó

Keresés Magyar
Válassza ki a témakört

Súgótémakörök

Üdvözli az ESET NOD32 Antivirus felhasználói útmutatója. A súgóbeli információk segítenek a termék megismerésében és a számítógép biztonságosabbá tételében.

Első lépések

Az ESET NOD32 Antivirus használatbavétele előtt megismerkedhet azokkal a különféle fertőzéstípusokkal és távoli támadásokkal, amelyekkel találkozhat a számítógép használata közben. Az ESET NOD32 Antivirus új funkcióit felsoroló listát is összeállítottuk.

Kezdje az ESET NOD32 Antivirus telepítésével. Ha már telepítette az ESET NOD32 Antivirus szolgáltatást, tekintse meg Az ESET NOD32 Antivirus használata című részt.

Az ESET NOD32 Antivirus súgótémaköreinek használata

Az online súgó több fejezetből és alfejezetből áll. Nyomja meg az F1 billentyűt az ESET NOD32 Antivirus szolgáltatásban az aktuálisan megnyitott ablakra vonatkozó információk megtekintéséhez.

A súgóban kulcsszavakkal és tetszőleges keresőkifejezésekkel is kereshet. A két módszer között az a különbség, hogy a kulcsszavak logikailag olyan súgótémakörökhöz is kapcsolódhatnak, amelyek szövegében nem szerepel az adott kulcsszó. A szabadszavas keresés esetén azok a témakörök jelennek meg, melyek szövege tartalmazza a keresett szót vagy szavakat.

A konzisztencia érdekében és a félreértések elkerülése végett a jelen útmutatóban használt terminológia az ESET NOD32 Antivirus felhasználói felületén alapul. A különös jelentőséggel bíró témakörök kiemelésére emellett egy egységes szimbólumkészletet is használunk.


note

A megjegyzések rövid észrevételek. Bár kihagyhatja, a megjegyzések értékes információkat nyújtanak, amilyenek például az adott funkciók vagy egy kapcsolódó témakörre mutató hivatkozás.


important

Azt javasoluk, hogy ne hagyja ki ezt a lépést. Általában nem kritikus, de fontos információkról van szó.


warning

Ezek az információk különleges figyelmet és elővigyázatosságot igényelnek. A figyelmeztetések rendeltetése az, hogy megakadályozzák Önt káros kimenetelű műveletek végrehajtásában. Olvassa el és értelmezze a szöveget, mivel rendkívül érzékeny rendszerbeállításokra vagy egyéb, kockázattal járó körülményekre hívják fel a figyelmét.


example

Ezek használatot bemutató esetek vagy gyakorlati példák, amelyek bizonyos funkciók vagy szolgáltatások használatának a megismerését segítik.

Konvenció

Jelentés

Félkövér formázás

A felhasználói felület elemeinek (például mezők és gombok) neve.

Dőlt formázás

Az Ön által megadandó információk helyőrzője. A fájlnév vagy az elérési út például azt jelenti, hogy Önnek meg kell adnia a tényleges elérési utat vagy fájlnevet.

Courier New

Kódminták vagy parancsok

Hivatkozás

Gyors és egyszerű hozzáférést nyújt az útmutatón belül hivatkozott témakörre vagy külső webhelyre. A hivatkozások kék színűek, és előfordulhat, hogy alá vannak húzva.

%ProgramFiles%

A Windows rendszerben telepített programokat tároló Windows rendszerbeli könyvtár.

A súgótartalom elsődleges forrása az online súgó. Az online súgóverzió automatikusan megjelenik, ha megfelelően működik az internetkapcsolat.