ESET Online súgó

Keresés Magyar
Válassza ki a témakört

Újdonságok

Újdonságok az ESET NOD32 Antivirus 16.2-es verziójában

Intel® Threat Detection Technology

Olyan hardveralapú technológia, amely felfedi a zsarolóprogramot, amint megpróbálja elkerülni a memóriában való észlelést. Az integrációja növeli a zsarolóprogramok elleni védelmet, miközben a rendszer általános teljesítményét magas szinten tartja. Tekintse meg a támogatott processzorokat.

Sötét mód

A funkció segítségével kiválaszthatja, hogy az ESET NOD32 Antivirus felhasználói felülete világos vagy sötét színsémájú legyen. Most válthat színsémát a fő programablak jobb felső sarkában.

Megszűnt a Windows 7, 8 és 8.1 támogatása.

Az ESET NOD32 Antivirus 16.2 támogatása csak Windows 10 és 11 rendszeren. További információkért tekintse meg A Microsoft Windows elavult verziója című részt.

Újratervezett További beállítások

A További beállítások részt újraterveztük, így a beállítások most már csoportosítva vannak a jobb felhasználói élmény érdekében.


note

Az újdonságokról szóló értesítések letiltásához kattintson a További beállítások > Értesítések > Asztali értesítések elemre. Kattintson az Asztali értesítések szöveg melletti Szerkesztés gombra, törölje a jelet az Újdonságokról szóló értesítések megjelenítése jelölőnégyzetből, majd kattintson az OK gombra. Az értesítésekkel kapcsolatos további információkért tekintse meg az Értesítések szakaszt.


note

Az ESET NOD32 Antivirus részletes változásait megnézheti az ESET NOD32 Antivirus változásnaplóiban.