Uw Password Manageraccount toevoegen.

Wanneer u uw account sluit, worden alle opgeslagen gegevens in ESET Password Manager en het account verwijderd.

important

Als u uw opgeslagen gegevens niet wilt kwijtraken, kunt u een back-up maken van uw wachtwoorden en gegevens, deze vergrendelen met een wachtwoord en ze opslaan op een veilige plaats. Klik in de Password Manager-webextensie of -toepassing op het pictogram met de drie horizontale streepjes menu > Instellingen > Gegevens > Gegevens exporteren.

Uw Password Manager-account permanent sluiten:

1.Open de Password Manager-webextensie.

2.Klik op het pictogram met de drie horizontale streepjes menu > Instellingen > Mijn account > Account sluiten.

3.Voer uw hoofdwachtwoord in en klik op Account sluiten.

Nadat u uw ESET Password Manager-account hebt gesloten, kunt u op elk moment een nieuw account maken en uw geëxporteerde gegevens importeren.