Productdeactivering

Volg de onderstaande instructies om de Password Manager-functie te deactiveren voor een specifiek gebruikersprofiel:

1.Meld u aan bij uw ESET HOME account.

2.Klik in het gedeelte Functies op Beveiligingsfuncties.

3.Klik op het profiel waarvoor u Password Manager wilt deactiveren.

4.Klik op deactiveren.

5.Klik op Password Manager deactiveren om te bevestigen.

important

Maak een back-up van uw wachtwoorden en gegevens voor toekomstig gebruik als u uw gegevens niet wilt kwijtraken. Nadat u zich hebt aangemeld bij Password Manager, klikt u op Menu > Instellingen > Gegevens > Gegevens exporteren.

Als u de Password Manager-functie voor iemand anders beheert, moet u die persoon vragen een back-up van de gegevens te maken voordat u het betreffende account deactiveert.

6.Password Manager is gedeactiveerd voor het gebruikersprofiel. Klik op Begrepen.

U kunt de vrijgekomen Password Manager-activering gebruiken voor iemand anders.