ESET-ova mrežna pomoć

Traži Hrvatski
Odaberite temu

ESET Password Manager uvod

Password Manager funkcija je dostupna na temelju kupljene pretplate. Password Manager štiti i pohranjuje lozinke i osobne podatke. Password Manager uključuje i funkciju ispunjavanja obrazaca koja štedi vrijeme automatskim i točnim ispunjavanjem obrazaca na webu.

Za početak upotrebe usluge Password Manager

1.Aktiviraj Password Manager.

2.Uvezite ili stvorite svoje identitete i korisničke račune.

3.Upoznajte se s postavkama.


note

Najčešća pitanja o programu ESET Password Manager su dostupna na engleskom i nekoliko drugih jezika.

Značajke i prednosti

Jake lozinke

Ugrađeni generator lozinki traži od vas jake, nepredvidive lozinke. Vaši podaci za prijavu automatski se pohranjuju kako se stvaraju novi računi.

Automatska prijava na web-stranice i aplikacije

Password Manager se integrira s mnogim web preglednicima i aplikacijama. Jednim klikom se automatski pokreću vaše omiljene web stranice zaštićene lozinkom i automatski se prijavljujete na njih.

Višestruka platforma

Password Manager podržava sve popularne platforme – Windows, macOS, iOS i Android.

Integracija i uvoz preglednika

Password Manager podržava sve velike preglednike te vam omogućuje jednostavan uvoz podataka i identiteta iz popularnih preglednika ili drugih Password Managera.

Sigurnosno izvješće

Slabe lozinke prikazuju se na jednom mjestu kako biste uvijek znali za koje su račune potrebne bolje lozinke za povećanje sigurnosti.

Secure Me

Secure Me omogućuje daljinsku odjavu s računa. Također možete brzo očistiti povijest pregledavanja, datoteke kolačića ili daljinski zatvoriti otvorene kartice preglednika. Pogledajte kako Secure Me radi.

Dvostruka provjera autentičnosti

Povećajte sigurnost svojih podataka aktivacijom dvostruke provjere autentičnosti (2FA).

Automatsko pridruživanje

Ako odlučite ostati duže vrijeme prijavljeni u određenom web pregledniku (potvrdni okvir Zapamti me na zaslonu za prijavu), Password Manager će ga zapamtiti za svaku prijavu u ovom web pregledniku dok se ručno ne odjavite ili ne postavite automatsku odjavu nakon određenog vremenskog razdoblja.