Voit lisätä Password Managertilisi.

Tilisi sulkeminen poistaa kaikki tallennetut ESET Password Manager -tiedot ja poistaa tilin.

important

Jotta vältyt tallennettujen tietojen menettämiseltä, varmuuskopioi salasanasi ja tietosi, lukitse ne salasanalla ja tallenna ne turvalliseen paikkaan. Valitse Password Manager -verkkolaajennuksesta/sovelluksesta hampurilaisvalikon kuvake menu > Asetukset > Tiedot > Vie data.

Sulje Password Manager -tilisi pysyvästi:

1.Avaa Password Manager-verkkolaajennus.

2.Napsauta hampurilaisvalikkokuvaketta menu Asetukset > Oma tili > Sulje tili.

3.Kirjoita pääsalasasi ja valitse Sulje tili.

Kun olet sulkenut ESET Password Manager -tilisi, voit luoda uuden tilin ja tuoda viedyt tiedot milloin tahansa.