Administration af Password Manager på ESET HOME-portal

Med ESET Password Manager-kontoen kan du centralt administrere ESET Password Manager for alle brugerprofiler.

Dette kapitel indeholder oplysninger om:

Password Manager-funktionsstatusser

Ændringer i abonnementet på Password Manager

Sådan flytter du Password Manager fra det delte abonnement til dit abonnement

Password Manager-funktionsstatusser på brugerprofilen

På din ESET HOME-konto > Funktioner > Sikkerhedsfunktion > afsnittet Sikkerhedsfunktionsbrugere kan du se følgende Password Manager-status under de specifikke brugerprofiler:

Aktiveret – Du har allerede oprettet en Password Manager-konto.

Inviteret/opsætning nødvendig – Din Password Manager-konto er ikke blevet oprettet, men vejledningen blev sendt til e-mailadressen.

Ikke aktiveretPassword Manager-funktionen er ikke aktiveret på brugerprofilen.

Afbrudt – Det kvalificerede abonnement på Password Manager er udløbet.

Skift Password Manager-abonnementet

Hvis du har mere end ét kvalificeret abonnement på Password Manager og vil ændre det til et andet abonnement, skal du følge vejledningen nedenfor:

1.Log på din ESET HOME konto

2.I afsnittet Funktioner skal du klikke på Sikkerhedsfunktioner.

3.Vælg brugerprofilen.

4.Klik på Skift abonnement.

note

Hvis du kun har føjet ét kvalificeret abonnement på ESET Password Manager til ESET HOME-kontoen, er indstillingen Skift abonnement ikke tilgængelig. Hvis du vil gemme dine data, skal du eksportere adgangskoder fra en webbrowserudvidelse.

5.Vælg et andet abonnement.

6.Klik på Fortsæt for at bekræfte.

7.Klik på Forstået.

Flyt Password Manager under din ESET HOME-konto

Når en person deler Password Manager med dig, og du beslutter dig for at administrere Password Manager under din ESET HOME-konto, skal du følge vejledningen nedenfor:

1.Bed abonnementsejeren om at deaktivere Password Manager på sin ESET HOME-konto for din brugerprofil.

2.Køb et kvalificeret abonnement på ESET Password Manager.

3.Aktivér Password Manager på din ESET HOME-konto, eller opret brugerprofilen med den samme e-mailadresse, som du havde i Password Manager før, og fortsæt med at bruge Password Manager.