Produktaktivering

Hvis du har et kvalificeret ESET Password Manager-abonnement, giver ESET HOME dig mulighed for at aktivere Password Manager for dig selv, din familie eller venner via brugerprofiler. Hvis der oprettes en brugerprofil i sikkerhedsfunktionsafsnittet i ESET HOME, viser portalen oplysninger om tilstanden for Password Manager.

Følg vejledningen nedenfor for at aktivere Password Manager på din eller en andens brugerprofil på ESET HOME-kontoen:

note

Se vores vidensbaseartikel for at få visuel vejledning til, hvordan du tildeler Password Manager-funktionen til dig selv eller en anden via brugerprofilen i ESET HOME.

1.Log på din ESET Password Manager konto

2.I afsnittet Funktioner skal du klikke på Sikkerhedsfunktioner.

3.Klik på Password Manager-funktionen. Hvis Password Manager-funktionen ikke er tildelt nogen profil på abonnementet på din ESET HOME-konto, vises knappen Udforsk funktion på Password Manager-feltet. Ellers vises antallet af tilgængelige/samlede Password Manager-enheder:

Tilgængelige Password Manager-enheder – Antal tilgængelige enheder (til Password Manager-aktivering) på alle kvalificerede abonnementer på Password Manager knyttet til din ESET HOME-konto.

Samlet antal Password Manager-enheder – Samlet antal Password Manager-enheder på alle kvalificerede abonnementer på Password Manager knyttet til din ESET HOME-konto.

example

Eksempel på tilgængelige/samlet antal Password Manager-enheder

Når du har 10 tilgængelige Password Manager-enheder, og du allerede har aktiveret Password Manager-funktionen på 4 brugerprofiler, vises tallet 6/10 på Password Manager-feltet. Du har stadig 6 tilgængelige Password Manager-enheder til aktivering.

4.Hvis du har flere kvalificerede abonnementer på Password Manager-funktionen, skal du vælge et og klikke på Fortsæt.

note

Hvis du ikke har et passende abonnement på Password Manager-funktionen, skal du klikke på Administrer abonnementer, hvorefter du kan købe abonnementet eller få en gratis prøveversion. Du kan finde flere oplysninger i kapitlet Abonnementer og abonnementsadministration.

5.Vælg, hvem du vil tildele Password Manager blandt profilerne, og klik på Fortsæt eller Tilføj ny person.

important

Hvis e-mailadressen allerede er knyttet til Password Manager og administreres af den anden ESET HOME-konto, kan du ikke tildele Password Manager-funktionen til den samme e-mailadresse. Hver bruger kan kun bruge én Password Manager pr. e-mailadresse.

6.Gennemse e-mailadressen, og klik på Send vejledning. Vejledning til aktivering af Password Manager sendes til den angivne e-mailadresse.

Aktivér Password Manager for en anden

Aktivér Password Manager for dig selv