Arbejde med ESET Password Manager

Du kan få adgang til de følgende indstillinger fra hovedmenuen menu:

important

Offline tilgængelighed

De funktioner, der kræver internetadgang, er ikke tilgængelige, og de specifikke knapper er inaktive eller vises ikke.

note

Redigering af den ene konto samtidigt på forskellige enheder

Hvis du gemmer ændringer i dokumentet (konto, note, kreditkort, identitet), der i mellemtiden blev redigeret på en anden enhed, er det den første opdatering, der anvendes. Brugeren får en fejlmeddelelse på sin anden enhed, der informerer om, at dokumentet blev opdateret på en anden enhed.

Konti – Tilføj din konto.

Identiteter – Tilføj dine identitetsoplysninger såsom navn, adresse, e-mailadresse osv.

Opret adgangskodeOpret en entydig og sikker adgangskode med så mange tegn, som du ønsker.

Noter – Brug noter til at gemme oplysninger som f.eks. dine Wi-Fi-adgangskoder, pasoplysninger, adresser eller andet, du vil gemme, på en sikker måde.

Kreditkort – Password Manager kan konfigureres til automatisk at udfylde dine betalingsoplysninger, når du handler online.

Beskyt mig – Giver dig mulighed for eksternt at logge ud af dine onlinekonti

Sikkerhedsrapport – Giver en detaljeret, samlet sikkerhedsoversigt, f.eks. dublerede adgangskoder, adgangskoders styrke, adgangskoders alder, lækkede adgangskoder og oplysninger om tofaktorgodkendelse.

Indstillinger - ÆndringPassword Manager af Indstillinger.

Hjælp - Klik på dette link for at åbne ESET Password Manager-hjælp-siderne.

Log af – Lås dine gemte data sikkert ved at logge af.