Identiteter

Tilføjelse af identiteter hjælper dig automatisk med at udfylde lange onlineformularer. Når du er logget på Password Manager og indtaster personlige oplysninger i en onlineformular, beder Password Manager dig om at gemme dataene som en identitet. Når de gemmes, bruges disse oplysninger af Password Manager til at udfylde onlineformularer for dig.

Du kan lagre flere identiteter, for eksempel en med din hjemmeadresse, en anderledes med din arbejdsinformation og så videre. Kan du indtaste dine personlige data direkte i Password Manager. Hvis du vil gøre det, skal du åbne Password Manager, klikke på Menu > Identiteter > Tilføj identitet. Når identiteterne er konfigureret, kan du vælge de relevante oplysninger til forskellige formularer og programmer.