Sikkerhedsrapport

Tryk på Menu menu > Sikkerhedsrapport for at få vist gemte adgangskoder og oplysninger om enhedssikkerheden. Hvis masteradgangskoden ikke er stærk nok, Password Manager kan du ændre den.

Et tjek af lækkede adgangskoder vil se, om dine adgangskoder figurerer på listen over kompromitterede adgangskoder på haveibeenpwned.com. Det kan du gøre ved at klikke på Start tjek for lækkede adgangskoder.

Tofaktorgodkendelse informerer dig om statussen for godkendelsen til din ESET Password Manager-konto.

epwm_security_report

Rooted/jailbroken enhed (kun tilgængelig i Password Manager-appen)

En rooted Android-enhed eller jailbroken iOS-enhed udgør en risiko. Når dette udføres, kan anden ulovlig software styre enhedens indstillinger eller operativsystem og kompromittere enheden eller datasikkerheden. Læs ESET-mobilprogrammer på en rodfæstet eller jailbroken enhed for at få flere oplysninger.

important

Kontakt dit betroede mobile servicecenter, hvis du der er sket rooting/jailbreaking på din enhed, uden du var klar over det.

Enhedsgodkendelse (kun tilgængelig i Password Manager-appen)

Alle kan bruge enheden, hvis du ikke indstiller en skærmlås. Aktivér enhedsgodkendelse, f.eks. en pinkode, adgangskode eller biometrisk godkendelse, for at beskytte din enhed og dine data. Hvis du vil konfigurere godkendelse på din Android-enhed, skal du trykke på Enhedsgodkendelse > Åbn indstillinger i Password Manager-applikationen. På en iOS-enhed: Tryk på Indstillinger > Touch ID og adgangskode.