Kom godt i gang (app)

Når installationen er fuldført på din enhed, skal du åbne ESET Password Manager.

Jeg er ny bruger og ønsker at bruge et program til mobilenheder

Hvis du allerede har en Password Manager-konto, skal du følge vejledningen nedenfor:

1.Åbn Password Manager-appen.

2.Indtast din e-mailadresse og masteradgangskode, og klik på Log ind.

3.Indtast din PIN-kode, eller scan dit fingeraftryk.

4.Begynd at bruge Password Manager.

Hvis du ikke har en Password Manager-konto:

1.Åbn Password Manager-appen.

2.Tryk på Opret en konto, og følg vejledningen på skærmen.

note

Indstillingen Opret en konto er kun tilgængelig i Android-programmet. Hvis du er ny bruger i et iOS-program, skal du oprette en konto i webudvidelsen.

Jeg har overført alle data via udvidelsen og ønsker at bruge mobilprogrammet

1.Log ind på applikationen ESET Password Manager ved hjælp af din e-mailadresse og adgangskode.

2.Opret en pinkode for at få adgang til ESET Password Manager-appen.

important

Krav til pinkoder:

Fire cifre

Ingen gentagne cifre (f.eks. 2222)

Ingen fortløbende cifre (f.eks. 1234)

3.Bekræft pinkoden.

4.Klik på Aktivér, og scan dit fingeraftryk, hvis du vil bruge godkendelse via fingeraftryk til at åbne Password Manager-programmet.

5.Begynd at bruge Password Manager.

Aktivere ESET Password Manager for apps

1.Åbn appen ESET Password Manager

2.Klik på hamburgermenuen menu > Indstillinger.

3.Klik på Enhedsindstillinger > Aktivér Autofyld, hvis det understøttes på din enhed.

4.Gå til enhedsindstillingerne, og vælg ESET Password Manager som standard. Se vejledningen til automatisk at udfylde dine legitimationsoplysninger.

5.Åbn en app, tryk på Autofyld med ESET Password Manager på tastaturet, når du bliver bedt om det for at udfylde dine legitimationsoplysninger automatisk. Godkend dig selv ved hjælp af dit fingeraftryk eller din PIN-kode.