Password Manager-kontobegrænsninger på grund af abonnementets udløb

Når dit ESET Password Manager-abonnement er udløbet, har du 60 dage til at eksportere dine data. Efter henstandsperioden lukkes din Password Manager-konto, og alle data i Password Manager slettes. Du kan ikke gendanne nogen data, når din konto er slettet.

important

Eksportér dine data, før kontoen lukkes

Hvis du vil undgå at miste dine Password Manager-kontodata efter henstandsperioden, skal du sikkerhedskopiere dine adgangskoder og data til fremtidig brug. Klik på Menu > Indstillinger > Data > Eksportér data.

Hvis du vil fortsætte med at bruge Password Manager, skal du udføre en af følgende handlinger, før dit ESET Password Manager-abonnement udløber:

Hvis du er abonnementsejeren, skal du forny abonnementet.

Hvis du har mere end ét kvalificeret abonnement på ESET Password Manager , skal du ændre det udløbne abonnement til et gyldigt abonnement.

Køb et kvalificeret ESET Password Manager-abonnement, når du deler Password Manager med andre, og aktivér Password Manager på din ESET HOME-konto.