Logga in på ditt konto för ESET HOME

Använd ESET HOME-webbportalen för att logga in på ditt ESET HOME-konto

arrow_down_homeE-postadress och lösenord för ESET HOME
arrow_down_homeGoogle-konto
arrow_down_homeApple-ID

Återställ ditt lösenord (efter behov)

Jag har glömt ESET HOME-lösenordet.

important

Din e-postadress och ditt lösenord för ESET HOME måste vara annorlunda än din e-postadress och ditt lösenord för ESET-lagret.

Logga in på ESET HOME-programmet för första gången

1.Öppna ESET HOME-programmet MyESET_FavIcon_24x24-01-01.

2.Välj det konto du vill använda:

arrow_down_homeESET HOME-konto
arrow_down_homeGoogle-konto
arrow_down_homeApple-ID

3.Välj önskat inloggningssätt för framtida användning:

Biometrisk inloggning: Använder säkerhetsfunktioner som redan har sparats på din telefon, till exempel ansiktsigenkänning, fingeravtryck eller skärmlåslösenord. Tryck på Fortsätt.

PIN-kod: Består av en fyrsiffrig numerisk PIN-kod:

1.Tryck på Fortsätt.

2.Ange en fyrsiffrig numerisk PIN-kod efter eget val och tryck på Fortsätt.

3.Upprepa PIN-koden för att bekräfta den och tryck på Fortsätt.

4.Om du uppmanas att tillåta eller hoppa över aviseringar trycker du på Tillåt för att aktivera visning av push-meddelanden direkt på din smartphone. Du kan även aktivera eller inaktivera Meddelanden senare.

Du är nu inloggad. För att logga in på ESET HOME-programmet i framtiden öppnar du ESET HOME-programmet och uppmanas att använda det inloggningssätt du har valt.