Social inloggning

Koppla ditt ESET HOME-konto till ett Google-konto eller Apple-ID

Om du väljer alternativet att logga in med ett Google-konto eller Apple-ID när du loggar in på ditt ESET HOME-konto kopplas ditt ESET HOME-konto automatiskt till ditt Google-konto eller Apple-ID. När du har loggat in med din e-postadress och ditt lösenord kan du även associera ditt konto direkt i ESET HOME-portalen.

note

Om e-postadressen som används för ett befintligt ESET HOME-konto är samma som din Google-e-postadress eller ditt Apple-ID, så kan du koppla ditt ESET HOME-konto till Google eller Apple-ID genom att logga in med Google eller Apple-ID. Under inloggningsprocessen uppmanas du att skriva in ditt ESET HOME-lösenord för att autentisera din identitet, och kontot associeras automatiskt.

Ansluta eller koppla från ditt Google-konto i ESET HOME-portalen

1.Öppna https://home.eset.com/account.

2.Välj om du vill koppla ditt ESET HOME-konto till Google eller Apple ID i avsnittet Social inloggning.

arrow_down_homeGoogle-konto
arrow_down_homeApple-konto

Ansluta eller koppla från ditt Google-konto i ESET HOME-appen

1.Logga in till ESET HOME-appen.

2.Tryck på huvudmenyikonen menu.

3.Tryck på Mitt konto.

Ansluta till ditt Google-konto

a.I avsnittet Social inloggning trycker du på Anslut ditt Google-konto.

b.Ange ESET HOME-lösenordet och tryck på Fortsätt.

c.Välj ditt Google-konto.

Ditt konto från sociala medier har anslutits till ditt ESET HOME-konto.

Koppla bort från ditt Google-konto

a.I avsnittet Social inloggning trycker du på Koppla från ditt Google-konto.

b.Skriv ESET HOME-lösenordet och tryck på Fortsätt.

Ditt konto från sociala medier har kopplats bort från ditt ESET HOME-konto.