Meddelanden

ESET Anti-Theft gör det möjligt för dig att skicka anpassade meddelanden till din förlorade/stulna enhet med hjälp av Meddelanden. Funktionen Meddelanden är bara aktiverad när enhet är i statusen Saknad.

important

Vi rekommenderar att du använder den här funktionen med försiktighet och endast använder den när tillräcklig mängd data samlats för att spåra enheten. Om det inte finns några platser tillgängliga och tjuven lägger märke till meddelandet kan tjuven inaktivera enheten och du förlorar möjligheten att spåra den

På fliken Meddelanden kan du ange ett textmeddelande som bakgrund för Fantomkontot på enheten. Skriv ditt meddelande i fältet Meddelandetext.

Du kan ställa in en anpassad Bakgrundsbild tillsammans med meddelandetexten genom att välja alternativet Nytt meddelande under fliken Meddelanden på datorn som kör Windows. Detta alternativ är endast tillgängligt för enheter med Windows.

Klicka på Förhandsgranska och skicka för att se hur ett meddelande ser ut innan du skickar det. När du har klickat på Skicka till enhet levereras ditt meddelande fem minuter efter att din saknade enhet ansluts online och visas automatiskt i bakgrunden på din förlorade/stulna enhet.

Rekommenderade meddelandemallar

Den här enheten har rapporterats försvunnen eller stulen och spåras. Kontakta omedelbart polisen eller enhetens ägare på [my@email.com]!

Återsänd min enhet.

Den här enheten är stulen. Bilder av dig har nyligen registrerats av webbkameran och polisen har kontaktats. Lämna omedelbart tillbaka enheten till ägaren!

Avbryta ett meddelande som du har skickat till enheten

1.Klicka på fliken Meddelandehistorik på vänster sida.

2.Klicka på Avbryt för att stoppa ett meddelande från att skickas igen.