Inställningar

note

Anti-theft-inställningar i ESET Mobile Security

Läs mer om Anti-theft-inställningar i ESET Mobile Security i vår ESET Mobile Security onlinehjälp.

I det här avsnittet kan du:

Ändra namnet på en enhet

Tilldela en enhet en ikon för bättre visuell identifiering

Ändra genomsökningsintervallet för en saknad enhet

Välj vilka meddelanden som är aktiva

Status för fantomkonto – Ett fantomkonto skapas inte som standard. Klicka på Skapa och skriv ett lämpligt namn på Windows-fantomkontot. Det här alternativet är bara tillgängligt för Windows-enheter.

Genomsökningsintervall – När du är i misstänkt status börjar ESET Anti-Theft ta skärmbilder från skrivbordet eller webbkameran och regelbundet registrera geografiska data.

Meddelande att enheten har börjat skicka övervakningsdata – Du får ett e-postmeddelande första gången data blir tillgängliga på fliken Aktivitet. Inga andra e-postmeddelanden skickas förrän du återställer saknad status till normal eller tvärtom.

Meddelande om misstänkt status – Du får ett e-postmeddelande när din enhet ändras till en misstänkt status.

Meddelande om att status Saknad upphör – Fem dagar före utgången blir du ombedd att utöka övervakningsperioden via e-post (endast i statusen Saknad).

Senast kända plats – ESET Anti-Theft sparar enhetens placering när batterinivån blir låg. Det här alternativet är endast tillgängligt för Android-enheter.

Säkerhetslösenord – Det här alternativet är endast tillgängligt för Android-enheter med tidigare versioner av ESET Mobile Security. Du kan ändra ditt säkerhetslösenord för enheten från ESET Anti-Theft-portalen.

Lås upp enheten – Mer information hittar du i vår ESET Mobile Security Onlinehjälp.

Stäng av ESET Anti-Theft – Om du stänger av ESET Anti-Theft är enheten inte längre skyddad av ESET Anti-Theft och enhetsövervakningen stoppas. Om du redan har hittat enheten och vill behålla kontrollen över den väljer du Saknas inte. Det här alternativet är endast tillgängligt för Android-enheter.

Ta bort enhet – Den här åtgärden raderar alla data relaterade till enheten. Alla ändringar i klientsystemet sker efter att de visas online.