Enheter som skyddas av ESET Anti-Theft

När du har loggat in på ESET Anti-Theft ser du en lista över enheter som skyddas av ESET Anti-Theft.

Jag ser inga enheter – hur kan jag lägga till en ny enhet?

Mina skyddade enheter

Klicka på önskat enhetsnamn i det övre menyavsnittet för det privata ESET Anti-Theft-områdeswebbgränssnittet för att se enhetsstatus och aktivitet (till exempel IP-placeringar eller webbkamerabilder) eller klicka på hjulet ANTITHEFT_WHEEL längst upp till höger för att ändra personliga inställningar.

ANTITHEFT_PROTECTED_DEVICES

Den säkerhetsnivå som visas i Anti-Theft optimeringsnivå kan ha följande status:

Om inga problem identifierats – Säkerhetsnivå = 5 stjärnor

Om endast ett problem identifierats – Säkerhetsnivå = 4 stjärnor

Om två eller tre problem identifierats – Säkerhetsnivå = 3 stjärnor

Jag ser inga enheter

Om du inte ser någon enhet aktiverar du ESET Anti-Theft i ESET Internet Security, ESET Smart Security Premium eller ESET Mobile Security med dina inloggningsuppgifter för ESET HOME-kontot.

Fler anvisningar för hur du aktiverar ESET Anti-Theft finns i vår guide.