Google Play-tjänster ej tillgängliga

ESET Anti-Theft använder Google Play-tjänster för att skicka kommandon till din enhet i realtid och visa push-meddelanden. Om dessa tjänster är inaktiverade eller saknas i enheten är de ESET Anti-Theft funktioner som hanteras på ESET HOME begränsade.

ESET Mobile Security kräver att Google Play-tjänster fungerar korrekt. ESET Mobile Security stöds inte på enheter utan Google Play-tjänster, till exempel vissa Huawei-enheter.