ESET Online súgó

Keresés Magyar
Válassza ki a kategóriát
Válassza ki a témakört

Felhasználói profilok

Az ESET HOME-fiókkal kezelhet bizonyos funkciókat, például a Virtuális magánhálózatot és az ESET Password Manager szolgáltatást központilag az összes felhasználói profil esetében. A felhasználói profilok létrehozásával aktiválhatja vagy hozzárendelheti az ESET HOME biztonsági funkcióit a családjához vagy a barátaihoz.

Miután bejelentkezett ESET HOME-fiókjába, a Funkciók részben kattintson a Biztonsági funkciók elemre.

A felhasználói profilok az egyik biztonsági funkció aktiválása után jelennek meg:


note

Az ESET VPN funkció

Az ESET VPN telepítéséhez és aktiválásához olvassa el az ESET VPN online súgó utasításait.


note

Az ESET Password Manager funkció

Az ESET Password Manager telepítéséhez és aktiválásához olvassa el az ESET Password Manager online súgójában található utasításokat.

Én – Ez a felhasználói profil automatikusan jön létre, amikor aktiválja a VPN vagy az ESET Password Manager funkciót. A profil e-mail-címe az ESET HOME-fiókjához tartozó e-mail-cím.

Egyéb felhasználói profilok – Profilok a családja vagy barátai számára, akik aktivált biztonsági funkcióval rendelkeznek.

Új felhasználói profil hozzáadása

Egyes funkciók aktiválása során kiválaszthat egy meglévő profilt, vagy létrehozhat egy újat:

1.Válassza ki az aktiválni kívánt funkciót.

2.Kattintson az Új személy hozzáadása elemre.

3.Írja be az új profil nevét és e-mail-címét.

4.Kattintson a Profil létrehozása elemre.

A felhasználói profil adatai

Kattintson a felhasználói profilnév melletti Megnyitás gombra. Ekkor megjelennek a következő információk:

Név

A név első betűje

E-mail cím

A VPN funkció állapota

A felhasználói profil átnevezése

1.Kattintson a profilnév melletti Szerkesztés gombra.

2.Írja be a becenevet.

3.Kattintson a Mentés gombra a megerősítéshez.

4.Kattintson a Rendben gombra.

A felhasználói profil törlése

1.Kattintson a profilnév melletti Megnyitás gombra.

2.Kattintson a Profil törlése elemre.


important

A profillal aktivált összes funkció deaktiválódik, és elérhetővé válik a másik felhasználói profil védelméhez.

3.Kattintson a Profil törlése gombra a megerősítéshez.

4.Kattintson a Rendben gombra.