Eszközök

Új eszköz hozzáadása

Új eszköz védelméhez kattintson az +Új eszköz hozzáadása szövegre az Eszközök szakaszban, vagy tekintse meg az Eszköz hozzáadása című részt.

Az eszközadatok megtekintése

Ebben az ablakban megtekinthető az ESET HOME-fiókjához csatlakoztatott eszközök és a csatlakozásra javasolt eszközök. Minden csatlakoztatott eszközt a neve, az alkalmazásállapot és a termékfrissítésekkel kapcsolatos információk jelölnek.

PAGE_DEVICES

Beavatkozás szükséges

Ebben a listában olyan eszközök vannak, amelyekre vonatkozólag a rendszer figyelmeztetést vagy fontos értesítést adott ki.

Problémamentes eszközök

Ebben a listában a megfelelően működő eszközöket találja. A védett eszközön futó biztonsági termék aktiválva van és frissítve van a legújabb verzióra. Az operációs rendszer frissítve van, és – mobileszköz esetén – nincs bejelentve eltűntként.

Csatlakoztatásra javasolt eszközök

Az ebben a listában szereplő eszközöket védi a licenc, de nem kapcsolódnak az ESET HOME-fiókjához. Az ebbe a kategóriába tartozó eszközöket a nevük jelöli. Kattintson a csatlakoztatni kívánt eszközre, majd kattintson az Eszköz értesítése szövegre a védelmének kezeléséhez és megtekintéséhez.

Eszköz részletei

Kattintson a Több információ elemre az eszközről szóló részletes információk megjelenítéséhez.

Értesítések – Az eszközre telepített ESET-termékkel kapcsolatos problémák megjelenítése. A részletes információk megtekintéséhez kattintson az adott értesítésre. Ez az információ csak akkor érhető el, ha az eszköz figyelmeztetéssel vagy kritikus értesítéssel rendelkezik.

Termékinformációk – Információk a telepített termékről és az aktiválási dátumról.

Licencinformációk – Információk az aktiváláshoz használt licencről és a következő fizetési dátumról. További információkért kattintson a Licenc megnyitása lehetőségre.

Anti-Theft – Kattintson Az Anti-Theft megnyitása gombra az ESET Lopásvédelem által védett eszközök kezeléséhez. Ez a funkció csak akkor érhető el, ha az eszközt védi az ESET Lopásvédelem.

Programverzió

Az eszközbiztonsági állapotról a Licenchasználat című részben olvashat.