ESET Online súgó

Keresés Magyar
Válassza ki a kategóriát
Válassza ki a témakört

Eszközök

Új eszköz hozzáadása

Új eszköz védelméhez kattintson az megvédheti az eszközét szövegre az Eszközök szakaszban, vagy tekintse meg az Eszköz hozzáadása című részt.

Az eszközadatok megtekintése

Ebben az ablakban megtekinthetők az ESET HOME-fiókjához csatlakoztatott eszközök és a csatlakozásra javasolt eszközök. Minden csatlakoztatott eszközt a neve, az alkalmazásállapot és a termékfrissítési információk jelölnek.

PAGE_DEVICES

Beavatkozás szükséges

Ebben a listában olyan eszközök vannak, amelyekre vonatkozólag a rendszer figyelmeztetést vagy fontos értesítést adott ki.

Problémamentes eszközök

Ebben a listában a megfelelően működő eszközöket találja. A védett eszközön futó biztonsági termék aktiválva van és frissítve van a legújabb verzióra. Az operációs rendszer frissítve van, és – mobileszköz esetén – nincs bejelentve eltűntként.

Csatlakoztatásra javasolt eszközök

Az ebben a listában szereplő eszközöket védi a licenc, de nem kapcsolódnak az ESET HOME-fiókjához. Az ebbe a kategóriába tartozó eszközöket a nevük jelöli. Kattintson a csatlakoztatni kívánt eszközre, majd kattintson az Eszköz értesítése szövegre a védelmének kezeléséhez és megtekintéséhez.

Eszköz részletei

Kattintson a Több információ elemre az eszközről szóló részletes információk megjelenítéséhez.

Értesítések – Az eszközre telepített ESET-termékkel kapcsolatos problémák megjelenítése. A részletes információk megtekintéséhez kattintson az adott értesítésre. Ez az információ csak akkor érhető el, ha az eszköz figyelmeztetéssel vagy kritikus értesítéssel rendelkezik.

Termékinformációk – Információk a telepített termékről és az aktiválási dátumról.

Licencinformációk – Információk az aktiváláshoz használt licencről és a következő fizetési dátumról. További információkért kattintson a Licenc megnyitása lehetőségre.

Anti-Theft – Kattintson Az Anti-Theft megnyitása gombra az ESET Lopásvédelem által védett eszközök kezeléséhez. Ez a funkció csak akkor érhető el, ha az eszközt védi az ESET Lopásvédelem.

Programverzió

Az eszközbiztonsági állapotról a Licenchasználat című részben olvashat.