Nem sikerült a bejelentkezés közösségi fiókkal – Az e-mail-cím már használatban van

Ha az alábbi hibaüzenetek egyikét kapta egy már használt e-mail-címről a közösségi gomb használatakor, hogyan oldhatja meg a problémát?

Az e-mail-cím már hozzá van rendelve egy másik ESET HOME-fiókhoz. Használjon másik e-mail-címet, vagy tájékozódjon a bejelentkezési lehetőségekről az alábbi hivatkozásra kattintva.

Ez a hibaüzenet akkor jelenik meg, ha egy ESET HOME-fiókot már létrehoztak az adott e-mail-címmel, de egy másik Apple-/Google-fiókhoz csatlakozik.

A probléma elhárítása:

Jelentkezzen be az ESET HOME regisztrált e-mail-címével és jelszavával, vagy

Használjon egy másik Apple-/Google-fiókot, amely már kapcsolódik a ESET HOME-fiókjához.


example

Példa

ESET HOME-fiókja az esetemail_1@gmail.com e-mail-címmel jön létre, és az esetemail_2@gmail.com közösségi fiókhoz kapcsolódik.

A Google közösségi gombjával próbál bejelentkezni, és ehhez az esetemail_1@gmail.com e-mail-címet használja, de a fent említett hibaüzenetet kapja, mert az esetemail_1@gmail.com fiókkal regisztrált ESET HOME-fiókja már az esetemail_2@gmail.com Google közösségi fiókhoz kapcsolódik.

A Google közösségi gombbal úgy jelentkezzen be az ESET HOME-fiókjába, hogy az esetemail_2@gmail.com közösségi fiókot használja.

Az e-mail-cím már társítva van egy másik ESET HOME-fiókhoz. Jelentkezzen be Google-/Apple-fiókjával, és csatlakoztassa Apple-/Google-fiókját a fiókbeállításokban.

Ez a hibaüzenet akkor jelenik meg, ha az ESET HOME-fiók már létrejött ugyanazzal az e-mail-címmel, viszont nem a megfelelő közösségi gombot használta a bejelentkezéshez.

A probléma elhárítása:

1.Jelentkezzen be ESET HOME-fiókjába Apple-/Google-fiókjával a megfelelő közösségi gomb segítségével (válassza ki a meglévőt a hibaüzenet javaslata alapján).

2.A képernyő jobb felső sarkában (PC-felhasználók) vagy a bal oldali menügombnál (okostelefon- és táblagép-felhasználók) kattintson arra az e-mail-címre, amellyel be van jelentkezve.

3.Kattintson a Saját fiók elemre.

4.Csatlakoztassa ESET HOME-fiókját a Google-hoz vagy az Apple ID azonosítóhoz a Bejelentkezés közösségi fiókkal szakaszban.


example

Példa

ESET HOME-fiókja az esetemail@gmail.com az Apple-fiókhoz kapcsolódik. Megpróbál bejelentkezni Apple-fiókjával a Google gomb segítségével, de a fent említett hibaüzenet jelenik meg, mert ESET HOME-fiókja az esetemail@gmail.com Apple közösségi fiókhoz kapcsolódik.

Ha sikeresen szeretne bejelentkezni az ESET HOME-fiókjába az esetemail@gmail.com közösségi fiók segítségével, használja az Apple közösségi gombot.