ESET Online súgó

Keresés Magyar
Válassza ki a kategóriát
Válassza ki a témakört

Előfizetés megosztása


important

Ne feledje, hogy a funkció segítségével csak egy valakivel oszthatja meg az előfizetést (a szoftver használatának jogát). Nem jogosult az előfizetés kereskedelmi célú viszonteladására vagy megosztására.

Ha nem használta túl az előfizetését, és van elérhető előfizetési egysége, megoszthatja valaki mással:

1.Az ESET HOME-fiókjához társított előfizetések listájában válassza ki azt az előfizetést, amelyet meg szeretne osztani, majd kattintson az Előfizetés megnyitása elemre.

2.Kattintson az Előfizetés megosztása elemre.

3.Válassza ki a megosztani kívánt eszközök számát. Ne feledje, hogy csak annyi eszközt választhat ki, mint amennyi szabad előfizetési egysége van.

4.Írja be annak a személynek az e-mail-címét, akivel meg szeretné osztani az előfizetési egységét.

share_subscription

5.A megerősítéshez kattintson az Előfizetés megosztása elemre.

6.Kattintson a Rendben elemre. Az e-mail-cím tulajdonosa kapni fog egy e-mailt, amely tartalmazza az előfizetésre szóló meghívást és további információkat a védelem eszközön való aktiválásáról. Ehhez be kell jelentkeznie a ESET HOME-fiókba.

7.Miután sikeresen bejelentkezett a ESET HOME-fiókba, a címzett elfogadhatja a meghívást. A meghívás elfogadása után közvetlenül letöltheti az aktivált terméket az eszközére (a megosztott előfizetés típusától függően), vagy a ESET HOME-fiókja segítségével aktiválhatja az önálló telepítő vagy a Live Installer segítségével telepített terméket. A címzett előfizetési listájában ezután megjelenik egy megosztott előfizetés, amely a megfelelő számú megosztott egységet tartalmazza.

A részletes vizuális útmutatóért tekintse meg az ESET tudásbáziscikkét (nem érhető el minden nyelven).


note

A megosztott előfizetési egységek az Eszközök áttekintése listában láthatók az előfizetés adatait tartalmazó oldalon. Minden megosztott egységnél megtalálható a felhasználó e-mail-címe és a megosztott előfizetési egység aktuális állapota. A három pontos menüikonra three_dots_menu kattintva, majd a Visszavonás elemre kattintva visszavonhatja a meghívást, illetve leállíthatja az előfizetési egység megosztását.