ESET Online súgó

Keresés Magyar
Válassza ki a kategóriát
Válassza ki a témakört

Licenc megosztása


important

Fontos

Ne feledje, hogy a funkció segítségével csak egy családtagjával vagy barátjával oszthatja meg a licencet (a szoftver használatának jogát). Nem jogosult a licenc kereskedelmi célú viszonteladására vagy megosztására.

Ha a licenc nincs túlhasználva, és van egy szabad licencegysége, akkor megoszthatja a családjával és a barátaival:

1.Az ESET HOME-fiókjához társított licencek listájában válassza ki azt a licencet, amelyet meg szeretne osztani, majd kattintson a Licenc megnyitása elemre.

2.Kattintson a Védelem megosztása gombra.

3.Válassza ki a megosztani kívánt eszközök számát. Ne feledje, hogy csak annyi eszközt választhat ki, mint amennyi szabad licencegysége van.

4.Írja be annak a személynek az e-mail-címét, akivel meg szeretné osztani a licencegységét.

5.A megerősítéshez kattintson a Védelem küldése elemre. Az e-mail-cím tulajdonosa kapni fog egy e-mailt, amely tartalmazza a licencmeghívást és további információkat a védelem eszközön való aktiválásáról. Ehhez be kell jelentkeznie a ESET HOME-fiókba.

6.Miután sikeresen bejelentkezett a ESET HOME-fiókba, a címzett elfogadhatja vagy elutasíthatja a meghívást. A meghívás elfogadása után közvetlenül letöltheti az aktivált terméket az eszközére (a megosztott licenc típusától függően), vagy a ESET HOME-fiókja segítségével aktiválhatja az önálló telepítő vagy a Live Installer segítségével telepített terméket. A címzett licenclistájában ezután megjelenik egy megosztott licenc, amely a megfelelő számú megosztott egységet tartalmazza.

A részletes vizuális útmutatóért tekintse meg az ESET tudásbáziscikkét (nem érhető el minden nyelven).


note

A megosztott licencegységek a Licenchasználat listában láthatók a licenc adatait tartalmazó oldalon. Minden megosztott egységnél megtalálható a felhasználó e-mail-címe és a megosztott licencegység aktuális állapota. A három pontos menüikonra three_dots_menu kattintva, majd a Visszavonás elemre kattintva visszavonhatja a meghívást, illetve leállíthatja a licencegység megosztását.