ESET Online súgó

Keresés Magyar
Válassza ki a kategóriát
Válassza ki a témakört

Előfizetés-használat

Az előfizetés-használat információt nyújt az ESET-előfizetés használatáról, így felhasználhatja az ingyenes előfizetési egységeket, vagy optimalizálhatja a meglévő előfizetési egységek használatát. Ebben a szakaszban átnevezheti, eltávolíthatja vagy beazonosíthatja az előfizetést használó eszközöket/szervereket. Az ingyenes és megosztott előfizetési helyekről is találhat információkat.


important

Ha a védett macOS-eszközöket nem látja csatlakoztatott eszközként az ESET HOME-fiókjában, az előfizetés-használat akkor is használt előfizetési egységként jeleníti meg őket.

Miután bejelentkezett ESET HOME-fiókjába, az Előfizetések szakaszban kattintson Az összes előfizetés megjelenítése > Előfizetés megnyitása elemre. A képernyő két részre oszlik:

Eszközök áttekintése

Az összes előfizetési egységet a következő kategóriákban láthatja:

Az ESET HOME-fiókjához csatlakoztatott eszközök – Az előfizetés által védett és az ESET HOME-fiókhoz csatlakoztatott eszközök/szerverek. Ha valaki más használja a kategóriában látható eszközök egyikét, akkor azt a saját ESET HOME-fiókjában tudja kezelni. További információkért tekintse meg azESET HOME-fiók létrehozásáról és az eszközök hozzáadásáról szóló útmutatót.

Az előfizetés által védett egyéb eszközök – Az előfizetés által védett eszközök/szerverek, amelyek még nem kapcsolódnak egy ESET HOME-fiókhoz. Tekintse meg az eszköz ESET HOME-fiókhoz való csatlakoztatásáról szóló útmutatót.

Azok a személyek, akikkel megosztja az előfizetését – Az előfizetés által védett eszközök, amelyek valaki más ESET HOME-fiókjához kapcsolódnak. Ebben a kategóriában minden megosztott előfizetési helyet a felhasználó e-mail-címe és a meghívó állapota jelöli. Az állapot a következő lehet:

a)Meghívó elküldve – Ön elküldte a meghívó e-mailt valaki másnak, és elfogadásra vár.

b)A meghívó elfogadva – A barátja elfogadta a meghívást, de nem aktiválta az ESET-terméket az eszközén.

c)Aktiválva – A barátja elfogadta és aktiválta az ESET-terméket.


example

Ha az előfizetés kapacitása öt szabad egység, és két előfizetést szeretne megosztani valakivel, küldhet nekik meghívót. Miután elfogadták a meghívást, egy termék aktiválódni fog a megosztott védelemmel. A meghívó állapota Aktivált és A meghívó elfogadva lesz. Az Előfizetés-használat mezőben a két megosztott egységet a (2/5) jelölés jelzi. A Használati állapot mező azonban csak az aktivált eszközre fog vonatkozni.

Az előfizetés által védett eszközök/szerverek a következő biztonsági állapotokkal rendelkezhetnek:

Icon-OK Védett – Az eszköz/szerver védett, rendszeresen frissül, és az adott eszközön az előfizetés nincs lejárva.

important Beavatkozás szükséges – Az ESET-termék működik, de az eszközzel/szerverrel probléma van.

warning Biztonsági riasztás – Az ESET-termék nem működik megfelelően.

Több mint (hete, hónapja, éve) inaktív – Ez az állapot akkor jelenik meg az eszközön, ha:

Az eszköz hosszabb ideje nem kommunikál az ESET HOME-fiókjával (például meghibásodott az eszköz). Ha már nem használja az eszközt, távolítsa el az előfizetési helyek felszabadítása érdekében.

A kényszerített leállításra vagy tisztításra szolgáló alkalmazásokat használja az Android-eszközén. Ebben az esetben nyissa meg manuálisan az ESET Mobile Security alkalmazást az Android-eszközön, hogy megfelelően működjön és elhárítsa a problémát.


important

Annak érdekében, hogy Android-eszköze aktív és megfelelően védett legyen, azt javasoljuk, hogy vegye fel az ESET Mobile Security alkalmazást a mellőzöttek listájára vagy az engedélyezőlistára a kényszerített leállításra/tisztításra szolgáló alkalmazásban. Ha kizár egy adott alkalmazást a kényszerített leállítási folyamatból, akkor más módszert alkalmazhat az alkalmazás.

Az előfizetés áttekintése

Általános információk – Ez a szakasz tartalmazza az előfizetéssel kapcsolatos összes információt, beleértve az előfizetés nevét, az előfizetés állapotát, a használati állapotot, az előfizetési modellt, a lejárati dátumot, a támogatási azonosítót és az aktiválási kulcsot.

Aktivált védelem – Ez a szakasz információkat tartalmaz az előfizetési kapacitás alapján az eszköz/szerver használatáról, beleértve a biztonsági funkciókat is. A szám azt jelzi, hogy a megvásárolt eszközökből/szerverekből hány van aktiválva.

subscriptions_detail