ESET Online súgó

Keresés Magyar
Válassza ki a kategóriát
Válassza ki a témakört

Kiszivárgott jelszó

Annak érdekében, hogy megvédje fiókját a támadásokkal szemben, az ESET minden bejelentkezéskor, illetve új ESET HOME-fiók létrehozásakor ellenőrzi, hogy a jelszava megtalálható-e az adatsértési adatbázisokban.

Ha az ESET HOME arra figyelmezteti, hogy az aktuális ESET HOME-fiókjának jelszava megjelent egy adatsértési adatbázisban, ez nem jelenti azt, hogy a jelszó kiszivárgott az ESET-től. Ez azt jelenti, hogy a jelszava megjelent a különböző internetes adatsértések egyik adatbázisában. Ezek a jelszóadatbázisok elérhetők az interneten a támadók számára, megkönnyítve számukra a fiókok védelmének megsértését.

Mi van akkor, ha kiszivárgott a jelszavam?

1.Hozzon létre egy új jelszót.


important

A jelszónak legalább 10 karakter hosszúságúnak kell lennie, és tartalmaznia kell egy kisbetűt, egy NAGYBETŰT és legalább egy számot. Erős jelszó létrehozásához használja az ESET-jelszógenerátort.

2.Ha a jelszavát megszerezték adatszivárgás következtében, akkor az adott jelszót használó összes szolgáltatás is veszélyben van. Azt javasoljuk, hogy mindenképpen változtassa meg egy új és egyedi jelszóra. Vegye használatba azESET Password Manager szolgáltatást, amellyel az összes jelszavát megvédheti és biztonságosan tárolhatja.


important

Fontos

Azt javasoljuk, hogy aktiválja a kétfaktoros hitelesítést az ESET HOME-fiókja biztonságának növelése érdekében.