Fantomfiókkal kapcsolatos probléma

A fantomfiókkal kapcsolatos tájékoztató üzeneteket a helyzettől függően küldi a rendszer.

Biztonsági tanács: Fantom Windows-fiók beállítása

Hiba: Fantom Windows-fiók szükséges

Ha a fantomfiók létrejött, és eszközét megjelölte eltűntként, az ESET Lopásvédelem személyes adatai védelme érdekében letiltja az aktív felhasználói fiókjaihoz való hozzáférést. Ha bárki megkísérli az eszköz használatát, csak a fantomfiókot tudja használni. A fantomfiók egyfajta vendégfiók, amely korlátozott jogosultsággal bír, és alapértelmezett rendszerfiókként szolgál addig, amíg az eszközt megtaláltként meg nem jelölik – ezzel megakadályozva, hogy bárki illetéktelen bejelentkezzen más felhasználói fiókokba vagy felhasználói adatokhoz férjen hozzá. A fantomfiók segítségével a ESET Lopásvédelem elő tudja keríteni az elvesztett vagy ellopott számítógépét úgy, hogy figyeli annak helyét és használatát.


important

Fontos

Ha bejelentkezik a fantomfiókba a számítógép normál állapotában, a rendszer gyanús tevékenységet jelző értesítést állít be a számítógépen, amelyet minden alkalommal elküld az Ön e-mail-címére, ha valaki bejelentkezik ebbe a fiókba. Miután megkapta az értesítést, eldöntheti, hogy meg szeretné-e jelölni a számítógépet eltűntként.

Most engedélyezheti a fantomfiókot. Az ESET Lopásvédelem webes felületének Beállítások lapján kattintson a Fantomfiók állapota mellett lévő Létrehozás gombra.