ESET Online súgó

Keresés Magyar
Válassza ki a kategóriát
Válassza ki a témakört

Üzenetek

Az ESET Lopásvédelem lehetővé teszi, hogy az Üzenetek funkcióval egyéni üzeneteket küldjön az elveszett vagy ellopott eszközére. Az Üzenetek funkció csak akkor engedélyezett, ha az eszköz Eltűnt állapotban van.


important

Fontos

Javasoljuk, hogy a funkció használatakor nagy körültekintéssel járjon el, és csak akkor használja, ha az eszköz nyomon követéséhez elég adat gyűlt össze. Ha nincs adat a helyről, és a tolvaj észreveszi az üzenetet, letilthatja az eszközt, így előfordulhat, hogy többé nem fogja tudni nyomon követni azt

Az Üzenetek lapon megadhat egy szöveges üzenetet háttérképként az eszközön beállított fantomfiókhoz. Írja be az üzenetet az Üzenet szövege mezőbe.

Beállíthat egy egyéni háttérképet az üzenet szövegével, ha a Windows rendszert futtató számítógép Üzenetek lapján kiválasztja az Új üzenet lehetőséget. A Tevékenység lapon válassza ki háttérként használni kívánt üzenetet. Ez a beállítás csak Windows-eszközök esetén érhető el.

Az Előnézet és küldés gombra kattintva a küldés előtt megtekintheti, hogy miként jelenik meg az üzenet. A Küldés az eszközre gombra kattintást követően a rendszer 5 perccel az eltűnt eszköz online állapotba lépése után kézbesíti az üzenetet, amely automatikusan megjelenik az elveszett vagy ellopott eszköz háttérképén.

Ajánlott üzenetsablonok

Erről az eszközről jelentették, hogy eltűnt, és jelenleg figyelés alatt áll. Kérjük, hogy haladéktalanul forduljon a rendőrséghez vagy az eszköz tulajdonosához a [saját@email.com] címen!

Kérem, juttassa vissza az eszközömet.

Ezt az eszközt ellopták. Képeket készítettünk Önről a webkamerával, és értesítettük a rendőrséget. Haladéktalanul juttassa vissza az eszközt a tulajdonosának!

Az eszközére küldött üzenet visszavonása

1.Kattintson az Üzenetek előzménye fülre a bal oldalon.

2.A Mégse gombra kattintva leállíthatja az üzenet újraküldését.