ESET-ova online pomoć

Traži Hrvatski
Odaberite kategoriju
Odaberite temu

Neuspješna prijava putem društvene mreže – adresa e-pošte već je u upotrebi

Ako primite jednu od sljedećih poruka o pogrešci o već upotrijebljenoj adresi e-pošte tijekom prijave pomoću gumba za društvene mreže, kako riješiti taj problem?

Adresa e-pošte je već povezana s drugim ESET HOME računom. Upotrijebite drugu adresu e-pošte ili saznajte više o opcijama prijave tako da kliknete na vezu u nastavku.

Ova poruka o pogrešci se pojavljuje kada je ESET HOME račun već stvoren pomoću iste adrese e-pošte, ali je povezan s drugim Apple/Google računom.

Da biste riješili taj problem:

Prijavite se pomoću registrirane e-pošte i lozinke za ESET HOME ili

Upotrijebite drugi Apple/Google račun koji je već povezan s vašim ESET HOME računom.


example

Primjer

Vaš ESET HOME račun se stvara pomoću adrese e-pošte esetemail_1@gmail.com i povezan je s računom za društvene mreže esetemail_2@gmail.com.

Pokušavate se prijaviti pomoću Google gumba za društvenu mrežu i upotrebljavati adresu e-pošte esetemail_1@gmail.com, ali primate prethodno navedenu poruku o pogrešci jer je vaš račun za ESET HOME registriran pomoću adrese esetemail_1@gmail.com već povezan s računom za društvenu mrežu Google esetemail_2@gmail.com.

Da biste se uspješno prijavili na ESET HOME pomoću Google gumba za društvenu mrežu, upotrijebite račun društvene mreže – esetemail_2@gmail.com.

Adresa e-pošte već je povezana s drugim ESET HOME računom. Prijavite se sa svojim Google/Apple računom i povežite svoj Apple/Google račun u postavkama računa.

Ova se poruka o pogrešci prikazuje kada je ESET HOME račun već stvoren pomoću iste adrese e-pošte, ali ste za prijavu upotrijebili netočan gumb za društvenu mrežu.

Da biste riješili taj problem:

1.Prijavite se na svoj ESET HOME račun pomoću Apple/Google računa pomoću ispravnog gumba za društvenu mrežu (odaberite postojeći na temelju prijedloga u poruci o pogrešci).

2.U gornjem desnom kutu zaslona (korisnici računala) ili lijevom gumbu izbornika (korisnici pametnih telefona i tableta) kliknite adresu e-pošte pomoću koje ste prijavljeni.

3.Kliknite Moj račun.

4.Povežite svoj ESET HOME račun s Googleom ili Apple ID-om u odjeljku Prijava putem društvene mreže.


example

Primjer

Vaš ESET HOME račun je povezan s Appleovim računom esetemail@gmail.com. Pokušavate se prijaviti pomoću Apple računa pomoću gumba za Google, ali primili ste prethodno navedenu poruku o pogrešci jer je vaš ESET HOME račun povezan s Apple računom za društvenu mrežu esetemail@gmail.com.

Da biste se uspješno prijavili na ESET HOME pomoću računa za društvenu mrežu esetemail@gmail.com, upotrijebite Apple gumb za društvenu mrežu.