ESET-ova online pomoć

Traži Hrvatski
Odaberite kategoriju
Odaberite temu

Razotkrivena lozinka

Da bi ESET pomogao zaštititi vaš račun od napada, provjerava vašu lozinku u bazama podataka o povredi podataka svaki put kada se prijavite u novi ESET HOME račun ili ga stvorite.

Ako vas ESET HOME upozori da se vaša trenutačna lozinka za ESET HOME račun pojavila u bazi podataka o povredi podataka, to ne znači da je lozinku razotkrio ESET. To znači da se vaša lozinka pojavila u jednoj od baza podataka o povredi podataka na internetu. Te baze podataka lozinki dostupne su na internetu za napadače, što napadačima olakšava povredu sigurnosti vašeg računa.

Što ako je moja lozinka razotkrivena?

1.Stvori novu lozinku.


important

Lozinka mora imati najmanje deset znakova i mora sadržavati malo slovo, veliko (VELIKO) slovo i najmanje jedan broj. Kako biste stvorili jaku lozinku, upotrijebite ESET-ov generator lozinki.

2.Ako je vaša lozinka izložena u sklopu curenja podataka, ugroženi su i svi servisi za koje se koristi ista lozinka. Savjetujemo da je promijenite u novu jedinstvenu lozinku. Počnite koristiti ESET Password Manager za zaštitu i sigurnu pohranu svih lozinki.


important

Preporučujemo da aktivirate autorizaciju s dva faktora kako biste povećali sigurnost ESET HOME računa.