ESET-ova online pomoć

Traži Hrvatski
Odaberite kategoriju
Odaberite temu

Problem s fantomskim računom

Poruke obavijesti povezane s fantomskim računom razlikovat će se ovisno o situaciji.

Sigurnosni savjet: Postavi "Fantomski Windows račun"

Problem: Potreban je "Fantomski Windows račun"

Ako je stvoren fantomski račun i uređaj označite kao izgubljen, ESET Anti-Theft blokirat će pristup aktivnim korisničkim računima kako bi zaštitio vaše povjerljive podatke. Ako netko pokuša koristiti uređaj, moći će koristiti samo fantomski račun. Fantomski račun oblik je računa za gosta s ograničenim dopuštenjima i koristit će se kao standardni sistemski račun dok ne označite uređaj kao vraćen. Time se sprečava prijava na druge korisničke račune i pristup njihovim podacima. Fantomski račun pomaže programu ESET Anti-Theft da vrati vaše izgubljeno ili ukradeno računalo tako što nadzire njegovu lokaciju ili upotrebu.


important

Ako se prijavite u Fantomski račun dok je računalo u normalnom stanju, obavijesti o sumnjivoj aktivnosti na vašem računalu poslat će se na vašu adresu e-pošte svaki put kada se netko prijavi na taj račun. Po primitku obavijesti možete odlučiti želite li računalo označiti kao izgubljeno.

Sada možete aktivirati fantomski račun. Kliknite Stvori pokraj opcije Stanje fantomskog računa na kartici Postavke na web sučelju programa ESET Anti-Theft.