ESET-ova online pomoć

Traži Hrvatski
Odaberite kategoriju
Odaberite temu

Poruke

ESET Anti-Theft omogućuje slanje prilagođenih poruka na izgubljeni/ukradeni uređaj pomoću funkcije Poruke. Funkcija Poruke aktivirana je samo dok je uređaj u stanju "izgubljeno".


important

Preporučujemo da tu značajku koristite oprezno te samo nakon što se prikupi dovoljno podataka za praćenje uređaja. Ako nije dostupna nijedna lokacija, a lopov primijeti vašu poruku, moguće je da će deaktivirati uređaj, a vi ćete izgubiti mogućnost njegova praćenja

Na kartici Poruke možete postaviti tekstnu poruku kao pozadinu za Fantomski račun na uređaju. Poruku unesite u polje Tekst poruke.

Na kartici Aktivnost možete postaviti prilagođenu pozadinsku sliku s tekstom poruke tako da odaberete opciju "Nova poruka" na kartici "Poruke" za računalo na kojem je pokrenut sustav Windows. Izvršite isti postupak da biste prikazali poruku za uređaje na kojima je pokrenut sustav Android.

Kliknite Pregled i slanje da biste vidjeli kako poruka izgleda prije slanja. Nakon što kliknete Pošalji na uređaj, poruka će biti isporučena 5 minuta nakon što se vaš izgubljeni uređaj poveže s internetom i automatski će se pojaviti kao pozadina na vašem izgubljenom/ukradenom uređaju.

Preporučeni predlošci poruke

Prijavljen je gubitak ovog uređaja i on se nadzire. Odmah se obratite policiji ili pošaljite poruku vlasniku uređaja na adresu [vasa_adresa@vasa_domena.hr]!

Molim vas, vratite mi moj uređaj.

Ovaj je uređaj ukraden. Upravo smo vas snimili web kamerom i obratili se policiji. Odmah vratite uređaj vlasniku!

Kako otkazati poruku koju ste poslali na svoj uređaj

1.Kliknite karticu Povijest poruka s lijeve strane.

2.Kliknite Odustani da biste prekinuli ponovno slanje poruke.