Ηλεκτρονική βοήθεια ESET

Αναζήτηση Ελληνικά
Επιλέξτε την κατηγορία
Επιλέξτε το θέμα

ESET Anti-Theft

Στις καθημερινές μας μετακινήσεις από το σπίτι στο γραφείο και σε άλλους δημόσιους χώρους, οι προσωπικές μας συσκευές κινδυνεύουν να χαθούν ή να κλαπούν. Εάν ποτέ η συσκευή σας χαθεί ή κλαπεί, η μονάδα ESET Anti-Theft σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τη χρήση της συσκευής και να εντοπίσετε τα ίχνη της μέσω της διεύθυνσης IP, βοηθώντας σας έτσι να ανακτήσετε τη συσκευή σας και να προστατέψετε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα.

Η μονάδα ESET Anti-Theft είναι μια νέα δυνατότητα του ESET Smart Security Premium, του ESET Internet Security και του ESET Mobile Security, η οποία επεκτείνει την ασφάλεια επιπέδου χρήστη σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής της συσκευής.

Το ESET Anti-Theft χρησιμοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες, όπως αναζήτηση γεωγραφικών διευθύνσεων, καταγραφή εικόνων με την ενσωματωμένη κάμερα, προστασία λογαριασμών χρήστη και παρακολούθηση συσκευών, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν εσάς και τις αρχές να εντοπίσουν τον υπολογιστή ή τη συσκευή σας εάν χαθεί ή κλαπεί. Η μονάδα ESET Anti-Theft σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε τη δραστηριότητα που πραγματοποιείται στον υπολογιστή ή στη συσκευή σας, καθιστώντας ευκολότερο τον εντοπισμό της.


note

Οι δυνατότητες Anti-Theft και φίλτρου κλήσεων δεν είναι διαθέσιμες σε tablet που δεν υποστηρίζουν κλήσεις, γραπτά μηνύματα και δεδομένα κινητής τηλεφωνίας.