ESET-sanasto: Johdanto

ESET-sanasto sisältää kattavan kuvauksen nykyisistä uhkista ja ESET-tekniikoista, jotka suojaavat sinua niiltä.

Aiheet on jaettu seuraaviin kappaleihin:

Tunnistukset – Muun muassa tietokonevirukset, madot, troijalaiset ja mahdollisesti ei-toivotut sovellukset.

Etähyökkäykset – Uhat, jotka ovat peräisin paikallisista verkoista tai Internetistä.

Sähköpostiuhat – Muun muassa tietojenkalastelu ja muut huijaukset.

ESET-tekniikka – ESET-tietoturvaratkaisuissa käytettävissä olevat tuoteominaisuudet