Introduktion til ESETs ordliste

ESETs ordliste giver en omfattende oversigt over aktuelle trusler og de ESET-teknologier, der beskytter dig mod dem.

Emner er opdelt i følgende kapitler, der beskriver:

Registreringer – Omfatter computervirusser, orme, trojanske heste, potentielt uønskede programmer osv.

Eksterne angreb – Trusler, der opstår over netværket eller internettet

E-mailtrusler – Omfatter hoaxes, phishing, svindel osv.

ESET-teknologier – Produktfunktioner, der er tilgængelige i ESET-sikkerhedsløsningerne

note

Den engelske udgave af ordlisten kan indeholde flere ord end andre sprog.