Ηλεκτρονική βοήθεια ESET

Αναζήτηση Ελληνικά
Επιλέξτε το θέμα

Αρχείο καταγραφής σάρωσης υπολογιστή

Μπορείτε να δείτε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με μια συγκεκριμένη σάρωση στα Αρχεία καταγραφής. Το αρχείο καταγραφής σάρωσης περιέχει τις ακόλουθες πληροφορίες:

Έκδοση μηχανισμού ανίχνευσης

Ημερομηνία και ώρα έναρξης

Λίστα σαρωμένων δίσκων, φακέλων και αρχείων

Όνομα προγραμματισμένης σάρωσης (μόνο για προγραμματισμένη σάρωση)

Τον χρήστη που ξεκίνησε τη σάρωση.

Κατάσταση σάρωσης

Αριθμός σαρωμένων αντικειμένων

Αριθμός ανιχνεύσεων που εντοπίστηκαν

Ώρα ολοκλήρωσης

Συνολικός χρόνος σάρωσης


note

Η νέα έναρξη μιας εργασίας προγραμματισμένης σάρωσης υπολογιστή παραλείπεται εάν εξακολουθεί να εκτελείται η ίδια προγραμματισμένη εργασία που εκτελέστηκε νωρίτερα. Η εργασία προγραμματισμένης σάρωσης που παραλείφθηκε θα δημιουργήσει ένα αρχείο καταγραφής σάρωσης υπολογιστή με 0 σαρωμένα αντικείμενα και κατάσταση Η σάρωση δεν ξεκίνησε επειδή η προηγούμενη σάρωση εξακολουθούσε να εκτελείται.

Για να βρείτε προηγούμενα αρχεία καταγραφής σάρωσης, στο κύριο παράθυρο του προγράμματος, επιλέξτε τα στοιχεία Εργαλεία > Αρχεία καταγραφής. Στο αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε Σάρωση υπολογιστή και κάντε διπλό κλικ στην εγγραφή που θέλετε.

SCAN_LOG


note

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις καταχωρίσεις «δεν είναι δυνατό το άνοιγμα», «σφάλμα κατά το άνοιγμα» ή/και «κατεστραμμένη αρχειοθήκη», ανατρέξτε στο άρθρο της Γνωσιακής βάσης της ESET.

Κάντε κλικ στο εικονίδιο ρυθμιστικού MODULE_INACTIVE Φιλτράρισμα για να ανοίξετε το παράθυρο Φιλτράρισμα αρχείων καταγραφής, όπου μπορείτε να περιορίσετε την αναζήτησή σας με προσαρμοσμένα κριτήρια. Για να δείτε το μενού περιβάλλοντος, κάντε δεξί κλικ σε μια συγκεκριμένη εγγραφή αρχείου καταγραφής:

Ενέργεια

Χρήση:

Φιλτράρισμα ίδιων εγγραφών

Ενεργοποιεί το φιλτράρισμα αρχείων καταγραφής. Το αρχείο καταγραφής θα εμφανίζει μόνο εγγραφές του ίδιου τύπου με τον επιλεγμένο.

Φίλτρο

Αυτή η επιλογή ανοίγει το παράθυρο φιλτραρίσματος αρχείων καταγραφής και σας επιτρέπει να καθορίζετε κριτήρια για συγκεκριμένες εγγραφές του αρχείου καταγραφής. Συντόμευση: Ctrl+Shift+F

Ενεργοποίηση φίλτρου

Ενεργοποιεί τις ρυθμίσεις φιλτραρίσματος. Εάν ενεργοποιήσετε το φιλτράρισμα για πρώτη φορά, πρέπει να καθορίσετε τις ρυθμίσεις και θα ανοίξει το παράθυρο Φιλτραρίσματος αρχείων καταγραφής.

Απενεργοποίηση φίλτρου

Απενεργοποιεί το φιλτράρισμα (ίδια ενέργεια όπως κάνοντας κλικ στο διακόπτη στο κάτω μέρος).

Αντιγραφή

Αντιγράφει τις επισημασμένες εγγραφές στο πρόχειρο. Συντόμευση: Ctrl+C

Αντιγραφή όλων

Αντιγράφει όλες τις εγγραφές που βρίσκονται στο παράθυρο.

Εξαγωγή

Εξάγει τις επισημασμένες εγγραφές στο πρόχειρο σε ένα αρχείο XML.

Εξαγωγή όλων

Αυτή η επιλογή εξάγει όλες τις εγγραφές που βρίσκονται στο παράθυρο σε ένα αρχείο XML.

Περιγραφή ανίχνευσης

Ανοίγει την Εγκυκλοπαίδεια απειλών της ESET, η οποία περιέχει λεπτομερείς πληροφορίες για τους κινδύνους και τα συμπτώματα της επισημασμένης εισβολής.