Ηλεκτρονική βοήθεια ESET

Αναζήτηση Ελληνικά
Επιλέξτε το θέμα

Γραμμή εργαλείων του Microsoft Outlook

Η προστασία του Microsoft Outlook λειτουργεί ως μονάδα πρόσθετου. Μετά την εγκατάσταση του ESET Security Ultimate, αυτή η γραμμή εργαλείων που περιέχει τις επιλογές της προστασίας Antivirus και του Antispam του προγράμματος-πελάτη email προστίθεται στο Microsoft Outlook:

Ανεπιθύμητο – Επισημαίνει επιλεγμένα μηνύματα ως ανεπιθύμητα. Μετά από την επισήμανση, αποστέλλεται ένα «δακτυλικό αποτύπωμα» του μηνύματος σε έναν κεντρικό διακομιστή όπου αποθηκεύονται στοιχεία αναγνώρισης ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Αν ο διακομιστής λάβει περισσότερα παρόμοια «δακτυλικά αποτυπώματα» από πολλούς χρήστες, το μήνυμα θα ταξινομείται ως ανεπιθύμητο στο μέλλον.

Μη ανεπιθύμητο – Επισημαίνει επιλεγμένα μηνύματα ως μη ανεπιθύμητα.

Διεύθυνση ανεπιθύμητου μηνύματος (Αποκλεισμένη, μια λίστα με ανεπιθύμητες διευθύνσεις) – Προσθέτει μια νέα διεύθυνση αποστολέα στη Λίστα διευθύνσεων, η οποία χαρακτηρίζεται ως Αποκλεισμένη. Όλα τα μηνύματα που λαμβάνονται από τη λίστα θα ταξινομούνται αυτόματα ως ανεπιθύμητα.


warning

Να προσέχετε το spoofing – την πλαστογράφηση της διεύθυνσης ενός αποστολέα σε μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας με στόχο την παραπλάνηση των παραληπτών ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ώστε να διαβάσουν τα μηνύματα και να ανταποκριθούν.

Αξιόπιστη διεύθυνση (Επιτρεπτή, μια λίστα αξιόπιστων διευθύνσεων) – Προσθέτει μια νέα διεύθυνση αποστολέα στη Λίστα διευθύνσεων, η οποία χαρακτηρίζεται ως Επιτρεπτή. Όλα τα μηνύματα που λαμβάνονται από επιτρεπτές διευθύνσεις δεν θα ταξινομούνται ποτέ αυτόματα ως ανεπιθύμητα.

ESET Security Ultimate – Κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο για να ανοίξετε το κύριο παράθυρο του ESET Security Ultimate.

Επανάληψη σάρωσης μηνυμάτων – Επιτρέπει την έναρξη ελέγχου ηλεκτρονικής αλληλογραφίας με μη αυτόματο τρόπο. Μπορείτε να καθορίσετε μηνύματα που θα ελεγχθούν και μπορείτε να ενεργοποιήσετε την επανάληψη σάρωσης της ληφθείσας ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην ενότητα Προστασία γραμματοκιβωτίου.

Ρυθμίσεις σάρωσης – Εμφανίζει τις επιλογές ρυθμίσεων της Προστασίας γραμματοκιβωτίου.

Ρυθμίσεις Antispam – Εμφανίζει τις επιλογές ρυθμίσεων της Προστασίας γραμματοκιβωτίου.

Βιβλία διευθύνσεων – Ανοίγει το παράθυρο Διαχείρισης λιστών διευθύνσεων, όπου μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε λίστες με εξαιρούμενες, αξιόπιστες και ανεπιθύμητες διευθύνσεις.